Faller jag nu går jag sönder

Då var det semester då. Härligt! Passade på att inviga min semestervecka med en storstädning av lägenheten. Allt utom fönsterputsning, som får vänta tills flytten. Eller flytten som jag hoppas äger rum inom en snar framtid. Och på tal om städning så har jag helt glömt bort att visa min fina dammsugare som jag fick utav pappa och mamma när jag fyllde år. Va ju ett tag sen, men bättre sent än aldrig :)

Och rent blir det vill jag lova!

Sitter och pratar om ett gammalt samme som jag och Vesa hade för ett tag sen. Hahahaha. Vi är väl för roliga!!
Kommer sakna dig massor !! :(

Nej, nu ska jag hänga lite tvätt sen blir det soffmys.
Ha det bra!

When your body is talking

Nu sitter jag här och bloggar igen. Har ju blivit lite duktig med det igen kan jag tycka. Sitter och kollar på lite lägenheter. Vill så gärna flytta härifrån! Orkar inte med våra grannar eller detta område längre. Förhoppningsvis får vi svar på intresseanmälningar nästa vecka. Så håll tummarna :) Skulle vara underbart att i alla fall få flytta innan jul!

Får semester på måndag också. Ska bli skönt. Hoppas på lite sol och ganska mycket regn. Det är så mysigt! Blir som sagt en sväng till Gagnef och bara mysa. Sen blir det att jobba en vecka till och sen blir det en semestervecka till. Då ska vi vara Smuffel-vakter. Saknar min lilla Smufflan.


Och i min saknad så lägger jag ut en bild på skäggiga Dexter :)
Han är inte så farlig som han ser ut. Han är rätt söt när man lärt känna honom.
Och på bilden är han ju lite arg också. Jaaa, dum-Fredrik som glömde mata :(

Nu blir det sängen
Nattinuffsan!

Dum av dig

Nyss kommit hem från jobbet. Varit en lugn dag, va nog för det fina vädret tidigare idag. Toppade mitt hår idag och klippte lugg. Det behövdes vill jag lova! Så om 10-12 veckor blir det en toppning till. Vill spara ut det lite längre :)
Passade även på att köpa med mig det efterlängtade schampot som varit slut men som äntligen kom idag. Mot känslig hårbotten och torra längder (finns även för normala längder). Är ju ganska känslig av mig i övrigt, så även min hårbotten. Men nu ska jag äntligen få bukt med den med hjälp av Kerras superprodukter!

Så nu ska det äntligen bli ordning i hövvet!

När jag ändå är igång så måste jag ju även passa på att tipsa om ett serum från Loréal. För slingat hår, men jag tycker att det passar lika bra på hår som inte är slingat. Det är bara att när man har slingat så hjälper det till att framhäva slingeffekten. Man använder den antingen i handdukstorkat hår eller som slutfinish efter t.ex användning av plattång. Håret luktar gudomligt, blir supermjukt och inte sådär frissigt som det ibland blir av plattningen. Och för att inte tala om glansen!! Verkligen att rekommendera!


Är så mycket produkter som jag vill ha! Men jag tar lite i taget :)


Nu ska jag åka och hämta älsklingen på jobbet sen blir det mat!
Hade så bra,

Bumpy ride

Är ledig idag. Känns bra. Fast hade varit skönt med 2 dagar i rad ledig, så att man hinner slappna av mer. Har varit duktig idag. Rotat fram mina dammiga promenadskor (egentligen joggingskor, men vem orkar?) Så för mig blir det prommeskor. Nu är det dags att ta tag i livet igen. Har lagt på mig nått kilo känns det som. SUUUCK!

Skulle vara skönt att gå till gymmet också. Men känner att jag varken har tid eller råd. Så ska köpa hem några hantlar istället och köra lite hemma. Krävs lite mer diciplin då, men det ska gå bra. Hoppas jag. Satsar i alla fall på beach 2012! Kan jag ta det i lugn takt och slipper bli så jävla besviken på mig själv. Jag ska inte ha nån speciell diet. Bara äta mindre och röra mig mer. Så kommer nog gå sakta men säkert fram. Hoppas jag. Så jobbigt med alla sug efter sötsaker hela tiden bara. Tur att det finns morötter :)

Ska snart hänga lite tvätt och småplocka lite i lägenheten. Finns inte så mycket att plocka med bara. Diskade igår kväll och städa gjorde älsklingen i förrgår. Men bädda sängen kan jag allt göra. Byta sängkläder med, eftersom att Fredrik tycker att de sängkläderna vi har nu luktar svett!!! (pga sköljmedlet, som förövrigt är min favoritdoft) Eller jag tror att det är mitt favvo som det är tvättat i. Har ju 5 olika dofter att välja mellan, ääälskar ju alla dess dofter. Och svettlukt kan det inte vara då vi böt för 3 dagar sen. Karlar och deras luktsinnen alltså.

Ska iväg till Ikea sen också när Älsk har slutat. Lär införskaffa en ny kudde :)

On melancholy hill

Om ca en och en halv vecka är det semester. Ska bli skönt att vila upp sig lite känner jag. Blir stugan i Gagnef då som sagt. Sen blir det nog lite turer här och var därifrån. Myspys! Hoppas på lite sol också. Fast inte för mycket och inte för varmt. Sen får det mer än gärna regna lite då och då också. Älskar regn!

Förra veckan (tror jag det var) så kom det små sommarpresenter till oss på jobbet. En kub med 4 olika nagellack i från Essie. Det är serri dom bästa nagellacken jag någonsin testat. Är ju väldigt mycket med händerna i vatten osv på jobbet och hemma är jag ju vaskedame så nagellacket brukar ju sitta en dag. Om jag har tur. Men inte denna gång. Efter 4 dagar (!) så började det att lossna lite vid topparna. Huuur läckert som helst. Så det kan jag verkligen rekommendera att prova på.

Fick i färgerna rosa, aprikos, grön och lilametallic.

Har även vunnit 4 till nagellackspaket från Essie genom en säljtävling via jobbet. Spännande att se vilka färger det kan vara :)

On melancholy hill är förövrigt en aaaaaasabra låt med gorillaz. Sök upp och lyssna :)

RSS 2.0