God Jul

Lite sent men bättre sent än aldrig, som jag brukar säga!
Hade en ganska trevlig jul. Va väl vissa missöden här och där.. Men får man väl räkna med.
Va och hälsade på underbara morfar också. Va piggare så det va kul att se. Önskar bara att han hade varit med oss och firat jul.

Så var Simon och hälsade på i helgen. Det va riktigt trevligt.
I lördags så var vi på bio sen efter den åkte vi till stureplan och kollade på bratzen. Det va riktigt kul ;)

Så har jag bara 2 dagar kvar på jobbet nu då. Sen den 31a så bär det av mot Avesta socken än en gång för att fira nyår!
Ska bli skönt att åka dit. Va ju där nyss i och för sig. Men va ju inte ens där ett dygn så det räknas inte :P

Aja, dags för sängen nu.
Nattinuffs

Snart är det dags

Inte långt kvar till jul nu minsann. Tiden har gått så sjukt fort! Va ju nyss maj och man slutade på Ålsta. Vart tar all tid vägen om jag får fråga?

Klätt granen idag också, superfin blev den. Och så mysigt det blev i vardagsrummet. Älskar julen.


Är lite suddig bild...Men ändå!

Så har jag klippt Angelica idag också, så blir det till att klippa Helene och Anette sen innan jul! Me like!

Nej, nu är det åter igen dags för sängen!
Nattinuffsan

Sömn i all ära...

...men vad gör man när man är för pigg för att sova? Inte mycket att göra åt, så då kan jag lika gärna uppdatera bloggen tänkte jag.

Jobbat 10-19 idag, sen efter det åkte jag hem till Fredrik där även Sandra och Chrille var. Tittade på skräckfilm och spelade tv-spel. Riktigt roligt spel dessutom, haha!

Blir till att jobba imorgon också, 10-19...Men sen så börjar jag ju 16 på måndag så det är jäääävligt skönt!

Nej, om man ska ta och lägga sig nu kanske!

Nattinuffsan

By your side

Var så nära att jag förlorade dig idag! Vet inte om jag hade kunnat leva utan dig. Du kommer föralltid att finnas i mitt hjärta och vid min sida. Även om de andra abonnemangen är billigare eller har bättre mottagning, i dont give a ****! Comviq, eller Tele 2 som det så vackert heter nu på äldre dar, kommer alltid vara det enda för mig. Vill inte vara med om ett sånt här hemsk upplevelse igen. Nejtack!!

Förevigt tele2 kompis!

One of those nights

Så ligger jag återigen här i min säng och bloggar. Ska snart sova, varit en lååång dag, och 4 timmars sömn på det. Finemang, eller? Njaa, knappast! Varit och "provjobbat" idag också. Fan vilket härligt gäng, och vilka superhärliga ungar! Kommer trivas som fisken i vattnet om jag får jobbet, så håll tummar och tår för mig nu.

Jobbar 10-21 imorgon, kommer kännas vill jag lova. Och 10-19 både lördag och söndag. Men på måndag har jag turen att börja 16. Fast ska ändå upp tidigt och städa, hämta ut mina julklappar som jag var tvungen att beställa pga tidsbrist, tvätta, slå in alla julklapparna och packa! Så har ju lite att göra innan om man säger så va.


Dags att klä julgranen snart också, mysigt!


Bara för att Vesa kom till Socken idag. Vill också!!!



Nattinuffsan



Jag har råd att ge dig komplimanger

Snart dags att krya ner i sängen igen då. För att vakna vid åtta tiden imorgon bitti och göra mig redo för en ny dag på jobbet! Ska in och provjobba för Pigga barn imorgon också, spännande! Så håll tummarna för mig nu. Både att det går bra för mig och att jag hittar dit! Har ju iof varit där en gång innan, men då körde jag bil dit. Fast vet ju i alla fall hur det ser ut där, så jag ska nog hitta.

Va på vernissage idag med Angelica och Tommy. Va riktigt coola bilder, duktiga är dom. Överraskade nog Per lite när vi kom. Det var kul att se att han blev så glad när vi kom! Så va vi där ett tag, drack lite gratisvin och snackade. Sen på vägen hem så visade jag Angelica och Tommy min lilla skola. Wiho!

Borde egentligen försöka sova nu.. fast sov lite länge idag så jag är inte speciellt trött av mig. Kommer dock att vara riktigt trött imorgon när det är dags för att gå upp. Har bara mig själv att skylla, fy på mig!

Aja, nattinuffsan på er!
<3

Borde sova..

..fast hostar skiten ur mig så det är inte de lättaste. Tänkte att då kan jag lika gärna skriva några rader till. Tänkt och gjort! Så nu sitter...eller snarare ligger jag här, med datan i knät. Ganska behagligt faktiskt. Kan ju bero på att jag har världens skönaste säng och nybäddat! Kan ju vara bland det underbaraste som finns att göra i sänghalmen. Observera: Bland det underbaraste!

Imorgon/idag är det en vecka kvar till julafton! Det går snabbt, vart har december tagit vägen? Känns som att det bara har gått en veckan. Och på fredag blir det dags för att klä julgranen också! Mysigt.

Sen så vill jag utdela morgondagens Kämparnas konung medalj till mina käre tronföljare Carolina "Vesa, Sexy Mama, Läckerbiten" Dellen som idag lyckades att bli klar med tentan så här sent och ska hörske släpa sig upp imorgon, eller idag för den som vill vara petig. Du förtjänar den min vän, du förtjänar den!

Nej, nu får det vara nog för den här gången
Nattinuffsan

Julklappar

Fixat med alla julklappar idag. Så nu är allas klara utom Angelicas, men det ska jag fixa i veckan :)
Var tvungen att beställa alla julklappar från internet, har så jävla lite tid nu förtiden att jag inte ens hinner köpa julklappar! Det är illa. Men men, får ju mer tid nästa år i alla fall. Så det känns bra.

Pratade med bästa morfar idag i telefonen. Underbart att höra din röst <3
Saknar!

Så imorgon är jag ledig, superskönt! Ska ta de lugnt först sen ska jag och Angelica iväg på Fragment, vernissage som Pers skola håller. Ska bli kul att se vad Pelle-plutten har lärt sig första terminen :) Så det kommer bli jättekul!

Måste städa och tvätta också. Men orkar inte...eller i alla fall inte just nu. Och det är ju verkligen inte likt mig, jag som gillar det så mycket! Fast nu är jag ju lite sjuker också. Så får skylla på det! Ska köpa mig sån där alkohol-super-tvätt för händerna så att jag minskar risken för att bli mer sjuk än vad jag blivit. Är ju så mycket bakterier med allt folk som kommer på jobbet. Massa snoriga ungar och andra snoriga kunder. Men snart ska de bli bra :) Hoppas jag!

Aja, dags för Sex and the city nu!
Och en kopp te med honung, yummie.

Puss 

Rättelse!

Min kära Vesa tillhör såklart också min familj! Och saknar dig nått så fruktulöst!! <3

The day the earth stood still

Varit på bio med Fredrik o co idag. The day the earth stood still. Helt okej film måste jag säga. Fast är nog ingen som kommer inhandlas när den släpps på dvd. Förkyld som fan blev jag på kuppen också. Nog för att jag va lite förkyld innan, men inne i salongen blev det värre. Så nu sitter jag här med te och honung och tycker synd om mig själv. Ska snart muntra upp mig med lite satc, slår aldrig fel!

Jobba till 21 imorgon då... Ska ju vara extra öppet nu innan jul. Och det är jag jätteglad över. Eller? Men men, bara att bita ihop. Inte långt kvar nu.

Åh, jag känner hur mycket jag saknar min sockenfamilj! Mamma, pappa, Robin, Daniel, Lasse, Morfar, Farmor&Farfar, Smufflan och Wille. Längesen man träffade någon utav dem nu. Speciellt Daniel. Det va evigheter sen känns det som... Ibland önskar jag att man kunde vrida tillbaks klockan 3-4 år och få bo hemma, gå i skolan, ha nära till alla vänner och familjen. Det va trots allt underbara tider, även fast man inte insåg det då. När man väl var där! Nog för att jag trivs grymt bra i Stockholm, men Avesta kommer alltid ha den största platsen i mitt hjärta!

"om jag någon gång ser en leende joggare ska jag överväga saken" är nog bland de roligaste citatet jag hört på länge! Haha, helt klockrent.



Gud vad jag gillar denna kvinna! Läcker dessutom!


Aja, nattinuffs på er

Finaste

Jadå! Har hittat en skiva från nyår för typ 3 år sen och på den skivan, och på den skivan finns ingen mindre än CK - Finaste.
Underbara låt! Och en massa andra låtar som man knappt kom ihåg att dom existerade, men nu har jag friskat upp minnet och vet än en gång att dessa låtar existerar. Det känns bra! Åhå, nu ska jag lyssna på musik hela dagen lång! Och prata med Carro, som jag redan gjort i ca 2 timmar. Förtjusande är bara ditt förnamn <3


Synd bara att han inte är något att vila ögonen på...men men. Huvudsaken är väl
att han är bra :P

Aja, ha't!

Hot 'N Cold

Nyss varit ute och gått i regnet. Det var hur skönt som helst. Hittat mig en runda som jag vågar gå nu också. Så nu ska jag försöka släpa mig upp ur sängen tidigare och gå den rundan varje eller varannan morgon! Börjar komma igång lite mot målet i alla fall. Känns bra! Nu måste jag bara köpa nya hörlurar, mina börjar bli så utnötta.


Elin är nu = Hurtbulle



Skönt att vara ledig imorgon också! Eller ska ju upp ganska tidigt ändå på en intervju. Men sen har jag hela dagen ledig ändå. Och det är skönt. Skönt att komma upp lite tidigt trots allt så man hinner göra nånting. Städa är nödvändigt!
Kanske börjar redan nu... Jadå! Det gör jag.
Ha en trevlig kväll
Puss


Ledig imorgon

Ska bli så otroligt skönt att få vara lite ledig för en gångs skull! Ska sova till typ 3, sen blir de till att städa lägenheten, hämta Anettes bil och lite sånt.

Idag blev det faktiskt för mycket av den ljuva julmusiken på jobbet. Så sista timmen fick det vara nog.
Känner att det kan bli en aningens för mycket av det goda ibland. Jodå jodå.

Ser ljust ut till nyår nu vill jag lova. Ska vi äntligen få ett bra nyår utan att bli utkastade eller vara helt mobbade? Det återstår att se :P Spännande!

Nåja, nu ska jag ägna mig åt min vanliga säng-sysselsättning: Sex and the city!!
Kan inte bli bättre.

Nattinuffs på er.
Pusspuss

Back in black

Så har jag äntligen färgat håret svart igen! Love it! Tänk att det kan vara så underbart. Mums på mig nu va.
Jobbar sista dagen imorgon sen är jag ledig onsdag och torsdag. Lite skönt! Äntligen ledig 2 dagar i rad. Så på torsdag ska vi få låna Anettes bil, då blir det till att storhandla sen ikea....igen! :D Kan aldrig bli för mycket.

Nej, nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på sex and the city! Underbarast.se

Hade bra!
puss

Födelsedagskalas

Jo jag tackar ja! Det har man blivit bjuden på. Inte fy skam det inte. Så imorgon blir det först till att jobba, men bara till 16:00, så skönt!! Sen möter Angelica upp mig vid pendeln så styr vi vår kos mot farmor (angelicas), sen blir det middag där och därifrån vidare till Angelicas föräldrar och mot lillebror Conny! Kom precis på att jag inte köpt nån present!!!! Får göra det imorgon :)

Hoppas ni har haft en trevlig dag, min har varit tråkig. Om nu nån ville veta.

Hade, adjö med sig

Puss


Ikea

Va till ikea idag, och va var faktiskt jätteduktiga. Köpte nästan bara det som stod på inköpslistan! Tur att vi inte lånade bilen säger jag bara. Då hade det blivit så mycket mer! Och köpte världens finaste väggdekorationer, fast köpte ett paket för lite så än är det inte klart, men lika glad är jag för det, men gladast är nog ikea (eftersom att jag måste åka dit och shoppa loss igen).


Fast inte riktigt klart än som sagt, men bra blire!


Jobba imorgon igen då. Saknar de ljuva stämmorna utav julsång som spelas för mig 10 timmar om dagen, saknar den klättrande jultomten! Fast tur är väl att vi fick den i inflyttningspresent av familjen Andersson, man tackar och bugar!

Intervju hos pigga barn nästa torsdag, skulle vara grymt roligt om jag fick det :)

Nej, nu ska jag fortsätta städa!
Puss&kram

Ledig dag

Så imorgon är jag ledig, skönt skare bli! Fast blir inte mycket till att sova för ska på intervju vid 10, så önska mig lycka till!! Sen efter den så drar jag och Angelica iväg till ikea och ska handla grejer. Joru!

Kul att kunderna blir så arga för att vi inte kan ha varenda jävla reservlampa i hela världen så att dom kastar lampor på en istället. Vuxna människor! Helt otroligt.... Det enda man kan göra är att skratta åt hur barnsliga dom är.. suck


Nej, dags att krypa ner i sängen och kolla på älskade, underbara sex and the city va :)

Mums!



Puss&godnatt



RSS 2.0