Touch you right now

Har nyss kommit hem från min tripp på stan. Skönt att komma ut lite även när man är ledig. Så gick jag upp vid 10-tiden också, fan vad jag är duktig idag känner jag! Köpte lite diverse kläder, lite tjockare tråd så jag kan öva threading och hämtade ut mammas present! :)

Påväg in med tunnelbanan idag så hamnade jag, såklart, bakom 3 stycken fjortisar som satt och tjabbla om allt möjligt. Måste bara tillägga att de hade den värsta stockholmska man kan tänkas, sen pratade de turk-svenska. Varav en av fjortisarna var helsvensk. Vad är det om? Wannabe-turk eller? Nu menar jag inte detta som något elakt mot utländska eller så. Men blir så trött på alla fjortisar som härjar runt i denna stad! Åååh!!

Feel the raindrops

Fredag idag, skönt! Och ledig imorgon också. Tänkte ta mig in till stan en sväng och kika lite, speciellt på Gina Tricot som har fått in diverse läckerheter i butiken nu! Det gillar jag.

Har lärt mig frans- och brynfärgning idag också. Det gick ju som smort. Fick även mina fransar och bryn gjorda. Blev hur bra som helst! Vet att jag tjatar, men fan vad jag älskar min skola!!! Har verkligen hittat rätt.

Nej, nu ser sängen väldigt lockande ut. Nästan som att den ropar på mig! Och inte ska väl sängen behöva vänta på mig inte. Så........vi hörs

Go, feel the vibration, that takes me away

Kom nyss hem från skolan. Känns lite lustigt att säga just den meningen. Va ju så längesen sen man "kom hem från skolan". Men det har jag i alla fall gjort nu. Gått igenom ansiktsbehandling idag samt basen för sminkning. Sen så har vi även fått lära oss att noppa med tråd. Snabbt går det! Så nu är det bara till att öva upp färdigheten. Tänkte snart bege mig iväg och köpa lite tråd. Här ska övas!



Så igår hade jag och Angelica bestämt oss för att vaxa benen på varandra. Sagt och gjort, fram med vinboxen och vaxet. Sen körde vi hennes ena ben, mitt ena ben och hennes andra ben. Sen, mesen (jag), ville inte göra mitt andra ben. Så ska ta det idag istället tänkte jag. Men sen kom jag på att det var bra att jag inte vaxade båda för då kan jag öva threading på benet mitt. Kanske var en mening med det trots allt ;) haha!

Så imorgon ska vi äntligen börja sminka på riktigt, samt lära oss frans och brynfärgning. Älska!
Nej, nu ska jag gå till ICA eller nåt och se vad de har för trådar.

Let me think about it

Första dagen idag. Hur kul och intressant som helst. Vill bara dit igen och lära mig mer och mer!


Fick sminkväskan idag också. Massa olika fack som är fyllda med smink, och det bästa av allt. Det är mycket som fattas än som vi ska få imorgon eller på fredag! :D

Började även med ögonbrynsplockning idag, blir fortsättning på det imorgon också! Lite nice!
Kommer behöva modeller varje fredag att öva på som om du vill så är det bara att hojta till :)

Så har jag varit duktig och byggt ihop det jag köpte från IKEA, så nu är allt på sin plats förutom spegeln som jag ska byta för den var trasig. Sen ska lite upp på väggarna. Men sen så :)


Ska upp en tavla ovanför den långa byrån också, men det får bli sen.

Bättre än inget i alla fall :)


Måste bara visa det här supercoola smyckesskrinet som jag fick av min älskade lillebror i julklapp :)

Look what I can do with my feet

Så har jag nästan byggt ihop allt jag köpte på IKEA nu. Bara 2 lådor kvar som jag inte kunde bygga nu eftersom att klockan blev 22. Men det får jag ta imorgon. Städat har jag i alla fall gjort! Duktiga jag!

Som några kanske har märkt så funkar inte mitt nummer längre, har ett annat tillsvidare men kommer att ha det gamla igen sen. Ni som vill ha det nya-numret-för-stunden kan ju skriva en kommentar. (om nån nu läser min blogg, haha)

Va till skolan idag och hämtade schema och boken som vi ska plugga i. Känns helt underbart och det kommer bli så galet kul!!! Ser fram emot imorgon. Då får vi vår sminkväska, sen blir de lite genomgång och sen ska vi gå igenom grunderna för ansiktsbehandling :)


Groove slam, work it back

Är fortfarande i Avesta socken. Lite trevligt är det allt!!!
Imorgon blir de en tripp till Västerås också med lillebror och pappsen. Ännu trevligare!

Nej nu vill Smufflan ha mat och jag ska sova

Heineken - roligaste reklamen


Shopping for labels, shopping for love

Jag har precis sett klart hela satc-serien och filmen. Så nu är det bara dags att börja om på nytt ännu en gång. Älskar  den!

I helgen har det varit full rulle. I fredags så va jag och Angelica hos Annelie, kikade på lets dance och hade trevligt. Sen i går så va det Helenes 18-års fest. Så vid 13 tiden åkte vi hemifrån vidare till Farsta centrum med Annelie, Anette och Helene. Kollade runt i lite affärer och såg diverse roliga människor. Sen vidare från stan hem till Anette och duschade och fixade håret. Sen vidare från Anette hem till Annelie och gjorde oss iordning, drack vin, cider och champagne och hade trevligt. Sen senare åkte vi in till stan och åt middag hela gänget + deras föräldrar, Conny & Idil, några utav Helenes vänner och Tommy. Trevligt och gott va de! Efter middagen stack vi vidare till Chaplins för att Helene skulle få uppleva kroglivet för första gången. Det var en riktigt trevlig kväll förutom idioten mot slutet. Men men..

Blir Avesta imorgon, träffa familjen lite. Och Robin som också blev 18 idag. Lilla plutten. Han ska stanna i åldern nu tycker jag!! Växten också. Men det verkar det bara vara jag som gör :(

Baby, I know you

Så är jag nyklippt nu! Men det behövdes verkligen. Va längesen en frisör gick igenom mitt hår så noga som hon gjorde. Tror inte jag har gjort en ordentlig klippning på snart ett år. Skandal! Men nu är det gjort och känns ganska bra. Hon va jätteduktig men tycker fortfarande att det blev för kort, men det tycker jag ju iof alltid. Och hon tog inte bort mer än vad jag hade räknat med, så det är skönt. Känns underbart i håret nu! Så unnade jag mig dust it! samt en leave-in night elixir som man ska ha i över natten. Jag och alla mina produkter! Men jag kan inte hjälpa det, älskar dem.

Så imorgon har Angelica vunnit en "modell-för-en-dag" dag för hon och en vän. Och hon valde mig som vän. Så imorgon ska vi åka till studion, bli sminkade och fotograferade. Ska bli huuuuur kul som helst! Så blir till att välja kläder ikväll. Sen får man hoppas på att man ser hyfsad ut på bilderna i alla fall. Passade på att fylla i utväxten idag också. Vill ju inte att den ska synas på bilderna heller ;) Nog för att mina bilder inte kommer bli så bra ändå. Men men. En kul grej och ska bli hur skönt som helst att bli sminkad! Love it!

Nej, fotbad nästa!

Come, share my dreams

Idag har jag varit riktigt duktig. Dammsugit, diskat, tvättat och torkat golven i lägenheten! Underbart har det varit och nu är det ännu bättre. Så niiiice! Sitter här och lyssnar på lite musik, och uppdaterar bloggen då. Hm, börjar känna mig lite besatt av bloggen kan tyckas. Är ju ändå ingen som läser men lika kul tycker jag att det är för de. Är ju bra att man kan bli glad för det lilla i alla fall :)

Imorgon ska jag äntligen ta mig in till stan lite. Har bara varit hemma och jäst de här lediga dagarna. Ska träffa upp Angelica som varit in och träffat en vän. Måste leta upp mig en bra frisör. Känns som det är dags för klippning, även fast jag inte vill och får lite panik på bara tanken. Och nej, det är inte "bara" hår som ska klippas! Det är mitt liv.

Nej, om jag ska ta och välja vilken film jag ska se på. Funderar på Dagboken, fast den vill jag inte se ensam. Den är ju så sorglig och kärleksfull, kommer ju dö om jag kollar på den ensam. Får väl se, nått bra hittar jag nog som jag kan kolla på.

The winner takes it all

Vaknade av att mamma ringde och gav mig det bästa beskedet. Lånet är biviljat!!! Därmed har jag en studieskuld som kommer sluta uppemot 200.000, men en underbar utbildning får jag för det. Jag, är lycklig!

Sen som vanlig morgonrutin så klickade jag mig in på aftonbladet, slummade igenom och läste några artiklar. Sen hittade jag den....jag vet inte vad jag ska säga... töntigaste?



Okej, jag vet, aftonbladet kan ha en liten tendens att förstora upp saker och ting. Men kom igen, gamla människor tål inte mycket. Jo, jag vet. Det kanske inte är så trevligt att vakna upp sådär när två främlingar har sex med varandra när man ligger och sover. Men sexchockad? Haha, jag säger då det.

Nej, nu blir det till att äta lite frukost. Träningsvärk som bara den har jag också. Men det tycker jag bara  är positivt.

This is our last goodnight

Nu känns det bra, har varit ute och gått sen körde jag styrka efter det. Och avslutade det hela med en lång, skön dusch. Så gäller det bara att få detta till att bli en vana.

Och snart ska väl jag och Angelica mysa ner oss i soffan och kolla på film. Eller försöka kolla. Har ju hänt att man har somnat både en eller två gånger de här senaste dagarna som vi har kollat på film. Men det är ju så lätt hänt. Vi har ju precis ätit middag innan sen så hamnar man i mat-koma. Och mat-koma + soffan + film är inget att rekomendera om man vill hålla sig vaken!

Ska på första personalmötet hos Pigga Barn på måndag. Ser fram emot det hur mycket som helst. Så kommer jag att köra klasser + kalas på söndagar tillsammans med Anna och Anne. Kommer bli superbra det här tror jag. Hoppas allt det andra löser sig bara....

Nytt utseende på bloggen

Ojojoj vad jag har kämpat nu. Har setat i flera timmar med bloggen. Och klockan är lite över 6 på morgonen, bra kämpat Elin! Jo jag tackar ja. Är fortfarande lite småsaker som ska fixas men det får blir senare idag.

Måste bara tipsa om världens bästa sida för oss bloggare:
http://www.designadinblogg.se/


Nu känner jag att det kan vara dags för sängen va.



Release me

Varit på utbildning hos Pigga Barn idag. Det var riktigt kul och intressant. Kul att träffa nya människor också!

Efter utbildningen så var jag iväg och gjorde slag i saken, jag köpte mig nämligen en matta med tillhörande gummiband. Så nu jävlar hörrni. Redan tränat på den, så kommer förmodligen inte kunna gå imorgon. Men men, ett steg mot mitt mål i alla fall. Alltid något.


Mitt "andra hem" framöver!

Snart dags för skolan min att börja också. Ska bli så grymt kul! Längtar som en tooook!
Nej, om det är dags att sova kanske?

Nattinuffs med sig ♥

She's in control

Jahapp, så mycket var det för den tidiga kvällen. Är ju självklart inte trött nånstans! Typiskt. Men men. Ska förhoppningsvis inte göra något på måndag så får ta och unna mig en rejäl sovmorgon då.

Blev så klart ingen promenad heller. Men imorgon ska det bli av, vill jag lova. Efter utbildningen ska jag även svänga förbi närmaste affär och köpa mig en matta så jag kan träna hemma. Verkar ju varken ha råd eller tid att gå till gymmet. Eller råd har jag, men kanske inte varje månad och dom har så idiotiskt att man måste skriva ett kontrakt på ett år. Så får väl se! Men mattan ska jag då köpa i alla fall. Då kan jag träna mitt i natten om så skulle vara fallet. För nu ska det sättas fart på riktigt. På måndag kör jag igång. Och jag vet, skulle varit från den 1a egentligen. Men har varit så mycket med allt. Nu ska jag lägga in det i min vardag och verkligen planera in träningen. Kanske man inte blir utputtad i vattnet av Greenpeace hela tiden när man bara försöker att sola lite.


Kanske man kan se ut såhär till beachen 2009? Måste bara göra lite småförändringar på min kropp först, men sen så. Fast blir väl som vanligt misslyckat. Nej, föressten, måste tänka positivt här. Men som sagt, första steget blir till att köpa mattan imorgon och träna lite på den. Måste ju börja nånstans.


Nattinuffs


Keep on moving

Så här sitter jag framför min dator en lördagkväll. Håller på och sorterar en massa. Duktigt av mig. Sen blir det till att lägga sig skapligt tidigt, ska på utbildning hos Pigga Barn imorgon. Ska bli roligt!!

Funderar på om jag ska röra på fläsket och gå ut och gå! Fast är ju så sent och mörkt nu...Så får se hur jag gör. Men är ju behövligt!

Aja, peace!

You can run, you can hide

Jobbat idag då. Var hur lite folk som helst! Och jag förmådde mig att byta bort den skrålande julmusiken till annan hederlig musik, det kändes skönt!

Så imorgon bitti kring sjusnåret så startar lilla faran ifrån Hagsätra och styr sin kos, eller jag styr farans kos mot Avesta socken! Och sen efter socken besöket till IKEA! Kan bli en farlig vistelse.

Nej, in i duschen nu, sen borsta tänderna och seeeeeen.......
Sova!

So I put my arms around you

Så var jag tillbaks till Stockholm idag. När jag klev av tåget och vandrade in på Stockholm central så kände jag: Hem, jag har kommit hem. Vilket var en skön känsla. Fast självklart så saknar jag ju socken. Men samtidigt så blir jag lite deppig när jag åker dit. Eller inte av att träffa underbara familjen och underbara vännerna. Utan av just själva staden. Är så otroligt glad att jag tog tag i mitt liv och flyttade där ifrån. För just nu när jag tänker på det så känner jag bara: Fy fan! Men som sagt, jag älskar socken staden av hela mitt hjärta och kommer att flytta tillbaks dit. Dock så ligger den flytten väldigt, väldigt långt borta för tillfället. Men återvända på heltid, det ska jag. Vet att Carro kommer bli helt galen när hon läser detta, men erkänn, det stämmer lite? Jadå!

Så blir det till att jobba imorgon då. Ska bli roligt. Dock så borde jag kanske gå och lägga mig nån gång. Men det får bli en annan femma, måste ju först uppdatera min otroligt populära och välbesökta blogg!

torsdag så bär det av till Avesta igen. Har fått låna lilla faran av Anette så jag och Angelica ska dundra dit. Hämta en tv som jag fått av mamsil. Samt lite grejer som jag visst hade glömt kvar. Men man kan ju inte få med sig allt heller. Så blir det hem, lämna tvn för att sedan dundra vidare till IKEA och köpa mina efterlängtade möbler. Så kanske mitt rum kan bli klart nångång och jag slipper ha det så förbannat stökigt.


Orka!? Nejdå.


Aja, sova nu.
Nattinuffsan

Tanken har väl snuddat mig

Kvar i socken fortfarande. Blev väl inte riktigt som jag tänkt mig med allt! Men har i alla fall bokat om min biljett så åker hem 18.39 imorgon. Ont i magen. Hoppas på bättring imorgon så jag kan jobba på onsdag. Men det ska de väl vara.

Blir till att jäsa ner mig framför tvn om ett tag. 21.00TV3 visas denna underbara film. Undrar hur många gånger jag har sett den egentligen? Men den tål att ses igen vill jag lova. Fast gillar dock inte tanken på att Jennifer Garner har snott min man! Men det får väl gå bra ändå. Vi vet ju båda två vem han kommer och sover hos om nätterna! Just det!



Nej, nu ska jag ta och hoppa in i duschen med mitt nyinköpta schampo och balsam, älska!
Hade bra gott folk!
Pussinuffs

Please don't stop the music

Så sitter jag hemma hos Carolina "vesa, sexy mama" Dellen, hon gör sig redo för kvällens utgång. Jag är som vanligt redan klar och därför sitter jag nu här och har you tube party för mig själv. Det duger det med i och för sig, när jag hör Carros ljuva stämma som strålar rakt in i mina öron likt strålen med vatten strålar på Carolinas kropp. Har öppnat första cidern också, Bacardi Breezer watermelon, och då ska jag berätta, att då smakar det sommar i munnen. Åh, vill ha sommar nu, och inte -10 grader celsius! Ge mig sommar nu, eller ännu bättre, en utomlandsresa tillsammans med mina bästa! Det vore livet det!

Just nu spelas Vengaboys - Sex on the beach, vilket tar oss tillbaks till en massa underbara minnen från Bulgarien. Vart ska det bäras av i år? För nåt lär vi ju hitta på!

Simma lugnt!

Mmm bop

Hittade en massa roliga gamla skivor igår inne i mitt gamla rum. Smurfhits 1-5 var några av fynden! Riktigt kul att lyssna igenom skivorna. Helt otroligt att man fortfarande kan texten när man hör låten spelas. Hittade även en massa blandskivor som jag själv knåpat ihop och som jag köpt. Blir till att lyssna igenom alla nogrant nån dag.

Varit ner på stan idag med Carro, vi köpte lite allt möjligt, och som vanligt blev det egentligen allt för dyrt för våra konton, men men. Det får man räkna med. Så tog vi även en sväng in på systemet eftersom att det är party imorgon! Ska blir riktigt kul att gå ut i socken igen. Va evigheternas evigheter sen känns det som! Så om du som läser detta vill hänga på så är det bara att höra av dig. Tack på förhand, hörs heeej

Så imorgon ska jag försöka hinna hälsa på morfar och farfar. Jobbigt kommer det bli att se farfar.... :(


Nej, tv-time för mig nu.
Hade.

Gott nytt år

Så var det första dagen på det nya året idag. Tiden har gått sjukt fort. Vart tog den vägen?
Men i alla fall, år 2008 har varit ett relativt bra år. Men har även haft många svåra och jobbiga stunder. Många som inte finns med oss in i det nya året, men som kommer att finnas med i våra hjärtan för alltid.

Nyår firades hemma hos Hanna med 3 rätters middag. Sjukt gott va det! Och hur trevligt som helst. Så vid halv 2 så åkte jag och Carro med Sara ner på stan. Tack för skjutsen! Jag och Carro gick till Sarah för att ta farväl, som idag har tagit sitt pick och pack och flyttat till Florida i 4 månader. Saknaden kommer vara enorm. Nu blir det ju så annorlunda. Visst, man har väl inte träffats så mycket nu heller när vi bor i olika städer och allt. Men nu är vi ju inte ens i samma land längre. Men som vi sa inatt: "När vi ses igen så kommer vi vara snyggare och smalare". Och med den meningen så kommer vi in på årets nyårslöften! Som jag SKA hålla detta år. Annars vet jag inte vad jag gör. Hur svårt kan det vara egenligen? Bara att ge sig fan på det.
Men hur som helst, här kommer löftena:

1) Börja träna
2) Gå ner i vikt
3) Inte äta godis, chips eller ostbågar på hela 2009!

Och jag hoppas av hela mitt hjärta att jag ska lyckas. Pallar inte med mig själv mer nu! Så i maj när vi träffar Sarah igen så ska hon banne mig se skillnad! Annars börjar jag att gråta!
Och jag vet, har haft de där nyårslöftena i flera decennier nu känns det som, men nu ska det gå. Finns ingen annan utväg. För jag börjar må riktigt riktigt dåligt över mig själv, och så vill jag inte att det ska vara. Slut på alla ursäkter. Ska ju ta 21 dagar att skaffa sig en ny vana, och de dagarna kommer att vara fantastiska. Kommer veta att jag är påväg mot ett nytt liv, kommer bli en bättre människa, och det känns fantastiskt!


So beach 2009, here i come!


Ha en bra start på det nya året!
Puss&kram

RSS 2.0