You're the voice

Håller för tillfället på med att städa och packa lite. Fast nu tar jag mig en liten välbehövlig paus. Passar på att blogga som jag inte har varit allt för duktig med den senaste tiden. Men ska försöka bättra mig. Detta inlägg kommer i alla fall innehålla lite bilder, både kul och nödvändigt för att jag ska kunna bli så tydlig som möjligt i mitt uttalande om mitt liv till er alla läsare.

Har fortsatt med bruduppsättingar i veckan, hur kul som helst. Och känner att det där med uppsättning och hur man ska rulla för att få en speciell frisyr osv börjar sätta sig mer och mer. Sen har vi även lärt oss extensions. Tejp, keratinvax och connections. Är alldeles till mig av lycka för mina nya kunskaper. Ingen som ska gifta sig snart eller sätta lite mer hår på skallen?! :D

Inte så bra bild här heller. Men knut och tillhörande slöja. Lägg även märke till detaljerna ;) Den som gissar rätt får en risen.


Försökte mig även på valkarna.... Men det gick ju som det gick. Men säger som Mona: Första gången lär man sig, andra gången tränar man och tredje gången kan man!


Och en enklare tärn-frisyr som gick på tjugo minuter att knåpa ihop. Sladjana och Marie i bakgrunden, haha!

Ja, det va väl 3 läckra skapelser som jag har gjort idag. Imorgon ska jag knåpa ihop en brudfrisyr à la rockabilly. Kommer nog bli zuupernajz.

Jag har även varit och sett det största pepparkakshuset någonsin:

Det luktade nybakade pepparkakor i hela centralen, mumma kardemumma!


Ingredienserna till det läckra huset.

Tänk om alla ungarna fick vara med när huset skulle plockas. De fick nog ont i magen.

Just ja, jag och Shani julpyntade lite inne på salongen idag också. Han kom på den brillianta idén att vi måste klä in våra 2 stora lampor med röda band. Sagt och gjort:

Blev väl inte så tossigt. Men jääävlar vilket jobb att få upp helvetesbandet. 2 dvärgar, en ministege och en stor lampa.... 1 timme tog det.  Haha!

Nu var det slut på bilder för denna gång. Tråkigt, jag vet. Men kommer väl förhoppningsvis ett inlägg till inom en snar framtid.

Imorgon kommer min sötnos. Längtar! :)

Memories




IMORGON ÄR DET PREMIÄR FÖR NEW MOON OCH JOSEFIN KOMMER TILL MIG!! :)



Idag har varit en rolig dag på salongen. Haft bruduppsättningar, har även gjort egna brudkronor och egna slöjor. Har lärt mig massor och känner att jag mer och mer börjar behärska uppsättningar. Timmarna gick utan att det märktes, såna dagar gillar jag! Tack Mona, du är guld värd.

Dock inte världens bästa bild kanske, men den får duga.


Och idag kom adressändringspapprena. Så snart är jag sockenbo igen. Ska bli skönt.
Har gjort en deal med Alessandro också att jag kommer få börja en timme tidigare och gå hem en timme tidigare. Blir skönast när jag måste pendla och toka till det. Skönt att det är en kort period bara. Ska försöka vara duktig och plugga en massa på tåget. Ska läsa igenom företagsekonomi B en gång till tänkte jag. Oooops, nån lämnade visst aldrig tillbaks böckerna på gymnasiet ;) Men får se hur det går, med min sifferhjärna. Fast om jag känner mig själv rätt så kommer det nog vara så att jag slumrar till på tåget.


Åh vad jag är glad idag!!! :)

Don't stop movin'

Dålig uppdatering igen har jag märkt. Tossigt.

Varit på salongen idag, som vanligt. Ganska mycket folk idag faktiskt. Kul! Sen ringde Mattias från Vostro och undrade om jag ville sminka till en reklamkampanj. Och det ville jag ju såklarre. Dock visste han inte när än, men hoppas på snart :) Sen hade Alessandro ett jobb för tidningen KING. Så hoppas att han tackar ja på det, så att jag får göra det också. Jag vill!!




Everybody wants to be a superstar

Shame on me för dålig uppdatering igen. Har varit på salongen idag. Varit fullt upp. Kunder imorse, sen byta av Li för lunch i Skrapan, tillbaks till salongen och intervjua lite nya elever sen blev det lugnt. Men fick i alla fall sluta en halvtimme tidigare, så det va skönt.

Så har man kirrat biljetter till New Moon den 20e november. Eller Gabbi kirrade väl ;) Det tackar jag för. Så det blir jag, Josefin, Gabbi, Louise och nån till som kommer att gå. Längtar hur mycket som helst!

Detta är också en film som jag måste se. Eftersom att jag älskar Twilight så borde jag väl älska denna också?


Snö kom det idag också! Då blev jag glad. Längtat efter snö. Fast den ligger inte kvar. Men kanske imorgon när man vaknar? Myspys. Så blir vinterjackan och skorna imorgon. Frös som en fattigjon idag.

Hörs hej,

RSS 2.0