It's like my iPod stuck on replay

Kom tillbaks till Stockholm idag efter en halv helg i Avesta. Har varit en lugn men härlig helg. I lördags så träffade jag Josefin och Sanna, hur trevligt som helst. Sen åkte Sanna hem och jag och Josefin tog tag i plikten som kvällens fyllechaffisar ;) Var väldigt läskigt på vägen ut till Pellbo, när vi snackade om alla mördare som skulle ta oss. Så hela bilfärden bestod mest av massa skrik och gasen i botten. Sen påväg ner på stan så blev det ytterligare en sväng med bilen för att köra lite svartis. Hoho.

Varit på salongen idag. Varit ganska lugnt på förmiddagen. Men sista timmarna så skulle visst alla klippa sig. Först till kvarn blev det ;) Sen har jag blivit kvalitetsansvarig för lanseringen i Iran, spännande. Får se hur det går.

Sen var jag även in på Gina idag på lurren och köpte mig en party-tröja som jag bara var tvungen att ha:

Tonights gonna be a good night!
Party-tröjan nr 1 ;)


Black eyed peas - I gotta feeling


I gotta feeling

Nu va det väldigt längesen som jag bloggade. Men nu är jag igång igen. Varit på salongen hela veckan, har varit fullt upp. Fast det har bara varit roligt!

Och jag har även beställt in världens finaste plattänger.

Väskan och presentkartongen


Läckrasteskapelsen.se


Ge mig denna någon!

Kommer bli kämpigt att se den varje dag och inte få köpa den. Men förhoppningsvis får jag köpa mitt stylingset i alla fall. Fast de plattisarna var bara svarta. Men det går bra ändå. Haha, vilken lök jag är.

Nej, nu kommer jag inte på nåt mer att skriva. Var visst inte så bloggsugen som jag trodde.
Hade bra,

Älskar juryn!

Alltså hur bra är inte juryn egentligen? Speciellt lilla Anders Bagge, han ser ut som en liten söt hamster. Och älskar Laila Bagges skratt. Och Andreas han är väl rätt charmig han också! ;)


RSS 2.0