Sky's the limit

Idag är det dags för tillbaka färd mot Storbyn. Ingen lust att åka tillbaks, vill inte blotta upp mig på tåget, men men. Det får gå bra.

Vaknade tjugo i 10 idag, duktigt för att vara mig. Hade lovat mammsen att följa med henne ner på stan innan hon började jobba. Fick åka runt ett tag och leta efter olja till servostyrningen som skulle vara slut överallt, typiskt. Men i Karlbo hade de allt. Sen åkte vi hem, åt lunch. Sen begav jag mig iväg för att hälsa på söta farmor.

Stannade till hos pappsen påväg tillbaks till Klintbo också. Där va lillebror, så han utmanade mig på lite Guitar Hero... Gick väl sådär för mig va. Körde på easy men sög ändå, medan Robin körde på expert och fick 96% på låtarna typ. Bara dundrade i fingrarna på honom. Får öva upp mig lite och klå honom. Hoho.

Gick även igenom mina garderober och byrån. Hittade en heeel del gamla kläder. Framför allt jeans som jag inte kunnat ha sen kanske sjuan eller åttan, men nuså. Så då fick jag mig helt plötsligt 5 "nya" par jeans som jag kan använda. Sen ska jag skänka bort en del kläder också tänkte jag. Vissa av de där plaggen förstår jag inte ens hur jag kunde sätta på mig och visa mig ute bland folk med de kläderna på kroppen. Så fula så det är inte sant! Så de ska bort bort bort. Eller ska jag kanske ordna med en liten bloppis? Hihih. Eh, nej!

Här kommer lite bilder på Eniro, Harry Potter och B1&B2 från maskeraden i lördags:


Läckraste Eniro med Harrys glasögon.


Inga kommentarer skulle jag nog vilja påstå. Läckraste Harry!


dubbelhakan.se. Av denna bild kan vi även lära oss att Harry Potter verkar
vara ett stort fan av S&M


Uuursäkta?


Men kan vi vara sexigare eller?


Tydligen..


Vill man vara med på kort gäller det att man snabbt som fan springer in
för att verkligen hinna. Dock var jag lite för långsam..


Men bästaste Harry orkade ta ett till kort så jag fick vara med så som va min
tanke från början.


B1 & B2 - läckra som få


Och en sista sexig bild på HP och E118118.

Detta var bilder från PROs ordförande, Carolina Nordsten. Jag tackar för lånet jag.
Hihihi <3

Shake that ass!

Haft en mycket trevlig helg må jag säga. I fredags kom ju bästaste Vesa till mig i storbyn, käkade på Pizza Hut, kollade på film och åt vattenmelon, glass och OB. Hur mysigt som helst. Sen fixade vi med lite musik inför lördagen. Upp tidigt på lördag morgon för att pressa oss in till centralen och ta tåget mot socken. Hämtade Sarah och åkte ut till Brovallsgården för att hämta nyckeln. Sen in på systemet, handla det nödvändigaste och in på Coop för diverse smaskigheter.
Åkte ut till Brovallsgården igen, började fixa Sarahs hår sen sminket. Sen kom Harry Potter och Hermione, bästa! Sen kom det diverse roliga utklädnader, bland annat B1 och B2. Hihi.

Sen på söndagen så va det ju såklart städtime. Jag och Sarah fick lite panik! Nyckeln var borta!! Den fanns ingenstans. Så det blev att ringa till vaktmästaren och förklara hur det låg till. Så kom hon och låste åt oss och vi skulle ringa runt till folket som hade varit på festen. Ringde bla till Carro aka Harry Potter, men icke. Hon hade absoluuuut ingen nyckel med sig hem. Så de va ju ingen idé att ens kolla väskan tyckte hon. Så jag, Sarah, Carro och Lisa jäste iväg till Vega för att käka lite bakismat i form av världens godaste kebabtallrika och pizzor. Sen släppte vi av Sarah och Lisa, åkte iväg till Willys och köpte blekning till Carro, åkte även hem till mig och hämtade laddare osv. Sen va de bara att sluta upp med sällskapet igen för att gå och se Ice Age 3. Hur bra och rolig som helst! Älska Sid. Haha. Väl hemma så blev de lite mys med mammsen, fick ett sms av Carro vid 23-tiden "Jag tror jag har hittat nyckeln", hahaha, och självklart så va det ju lökringen som hade nyckeln i väskan!!! Men tur att den kom tillbaks i alla fall.

Och idag har jag slingat håret på Carro, blev ganska mycket ljusare i alla fall. Sen åkte jag iväg och lämnade nyckeln till Vaktis, sen hem till Erik en sväng. Snackade och kollade när Kalle spelade. Och nu är jag hemma igen, och har sett att en viss Carolina Nordsten har laddat upp diverse snaskiga och läckra bilder på mig från helgen. Det gillar jag! :Ö

Just ja! Fick jobbet på Guldfynd!!! Hur härligt som helst, ska bli så kul! I en helt ny butik dessutom, nice.



I know you want me

Nu är det äntligen helg!! Sitter och väntar på att åka in och hämta Carolina vid centralen. Sen ska vi hem och mysa för att imorgon bege oss till Avesta där min och Sarahs efterlängtade kändismaskerad kommer att äga rum. Hur nice som helst! Ska bli riktigt kul att se vad alla kommer vara. Hihi. Och jag är klar med min dräkt, blev faktiskt nöjd.
Så blir upp ganska tidigt imorgon för att hinna med tåget som ska ta oss till efterlängtade Socken. Ska bli underbart att äntligen få träffa Josefin igen också!! <3

Svettigt värre i skolan idag. Huuuur varmt som helst, och inte en endaste liten kund kom. Vem vill klippa sig nu liksom?
Men Hellen försökte sig på att göra en inbakad fläta i allafall:

Fin va?

With a look in ya eye so devilish

Denna vecka går sjukt segt. Känns som att det är torsdag idag, men är bara onsdag. Gillar när man känner tvärtom istället. Så 2 dagar kvar på denna vecka, sen ytterligare 5 dagar sen äre äntligen lov. Ska bli riktigt skönt.

Såg en trevlig sak påväg hem för nån dag sen, som jag inte lagt märke till tidigare. Och då har jag ju snart bott här ett år.. Shit vad tiden rinner iväg alltså. Aja, detta hittade jag i alla fall:

Tydligen bor vi i Kv. Struthatten, haha. Nåja, bättre än Kv. Muffen som ligger
här i närheten.

Va på intervju idag också. Det kändes som att det gick vägen, så får hoppas på det. Nu är det bara att vänta på att de hör av sig. Vill ha detta jobb!!

Kom in på en av de kurser jag sökt. Fick besked idag, så det är niiice. Hoppas jag får svar från den andra snart också. Kommer bli mycket plugg och arbete i höst förmodligen. Men vet vad jag vill och ska ta mig dit! Så är bara att le och se glad ut på väg till målet.

Har svullat med en massa vattenmelon idag också. Det kan ju vara de godaste som finns! Och jordgubbar såklarre, men det har jag inte ätit än.... Skäms på mig!

RSS 2.0