I close my eyes

Nu börjar jag vänja mig lite mer vid värmen, tycker inte att det är lika jobbigt längre. Men fortfarande jobbig hetta.
Har försökt mig på uppsättningen "svinrygg" idag. Blev väl helt okej för att vara första gången, och så mycket hår dockfan har, blev ingen liten rygg där inte! Tokade även till det med lite flätor i. Flätorna blev i alla fall bra. Så nu blire till att öva!! Fast skulle hellre vilja öva på en riktig människa, det är lättare. Så ni sockenbor, jag kommer ju snart bosätta mig i Avesta för några veckor! Hehe

Ser ni den läckra flätan? Är även en fläta på andra sidan vid själva "ryggen".
Och ovanpå hela alltet sitter det en läcker och somrig fjäril.
Kreativiteten har flödat.

Tar även nu en paus från mitt pysslande och knåpande med maskeraddräkten. Kommer bli grym tror jag. I alla fall vad man får hoppas på. Hehe!

Nej, back to work!

Welcome to the club

Alltså bästa dagen! Eller kanske inte till en början, men nu när jag kom hem i alla fall. Gick in på min mail och hade fått svar från Guldfynd som vill att jag ska komma in på intervju på onsdag. Så nu får jag verkligen hoppas att de gillar mig mer än de andra. För Guldfynd är verkligen ett kul jobb! Så får hoppas att jag har mer erfarenhet än andra sökande! Hoho! Så nu får alla hålla tummarna för kvinnebösken.

Vaaarmt idag med. Har inte sovit så bra inatt, för varmt. Sen när det var en hel halvtimme kvar tills jag skulle gå upp så sätter sommarjobbs-lökarna utanför igång med grästrimmern, så vaknade pigg och glad. Eller?

Har börjat med uppsättning idag i skolan, spännande! Har det hela veckan. Sen kanske det finns frivilliga hemma som man får öva på? ;)



Sommarens partylåt? JA!
Lite denna skulle spelas sönder på Lazur..



Falling down

Vaaaarmt! Det är nog det rätta ordet just nu. Vill inte vara inne, för att det är så fint. Men är nästan olidligt att vara ute. Hade lite mysigt på balkongen imorse med massa bra musik och sol. Dock klarade jag bara nån timme, sen blev det för varmt. Ingen vind som fläktar på balkongen inte. Så det är lite synd, men men.

Har varit en trevlig helg. I fredags klippte jag ju som sagt Robin, Linnéa och hennes vän. Blev nöjd, hoppas att de känner desamma. Sen åkte jag hem, käkade, duschade sen iväg och mötte upp Angelica med folk och tog en öl. Sen va de dags att åka hem och sova. I går så va det lördagshäng i rackarbacken. Massa sol, musik öl&cider. Det var supertrevligt. Simon kom och hälsade på över dagen, det va trevligt. På kvällen blev det lite utgång också. Satt på arken och drack lite öl och snackade. Så helgen har varit härlig.

Mätte midjan imorse, för det känns som att jag har blivit lite rundare igen. Men icke!! Har minskat ytterligare 2cm även fast jag slutat med sopporna för några veckor sen. Då blev jag glaaaad! Dock så brukar man ju känna sig lite extra svälld vissa dagar. Hehe.

Känner att jag verkligen vill ha semester nu. Orkar inte vara i skolan med denna värme. Sen blir det ju inte bättre av att de inte har världens bästa ventilation.. Nej fyfan, låt mig få vara ledig!


Alltså läckrast.se eller vad!?

I wanna take a ride on your disco stick

Ååh vad jag är trött. Nyss gjort mat tills imorgon, duktigt av mig. Har 4 kunder imorgon också, Linnéa, Robin, Tove och en vän till dem. Hur kul som helst ska det bli!

Får se vad det blir för frippeluringar imorgon då.



Känns bättre nu med allt. Han mår bra, så det känns lugnt. Ska ringa imorgon så att han får höra min ljuva stämma också. Då kommer han kvickna till ännu mer.


In his arms she fell as her hair came down

Sommaren är här, äntligen! Fast nu klagar folk, inklusive mig själv, på att det är för varmt. Vill ha lov nu så jag får vara ledig, göra vad jag vill, träffa nära och kära. Känner att det behövs. Saknar för många, saknar att ha er nära, att kunna träffa er när jag vill. Tänk hur allt blev ändå så fort man slutade gymnasiet. Alla flydde åt olika håll, känns konstigt att inte bara kunna träffas inom 10 minuter för att ses. Nu är det istället timmar som gäller. Får väl försöka se de positiva i att man tar tillvara på tiden då man väl ses och att det blir roligare.

Känner att det är en riktig tråkdag idag. Gått riktigt dåligt i skolan idag för mig. Haft tankarna borta på annat håll, inte kunnat koncentrera mig, varit trött. Försökt att dölja det så gott det går, men Alessandro märkte. Kanske tur det ändå?

Känner att jag måste ringa dig, se hur du mår. Men jag vill inte.. Eller jo, jag vill. Men om det är dåligt så vill jag inte veta av det. Skulle inte palla det just nu. Går bara igenom tankarna hela tiden om hur det måste ha varit för dig, hur rädd du måste ha varit, hur mamma tog det.. Sen till den stora frågan... Vet ni ens om det? Eller bryr ni er ens överhuvudtaget!? Tror inte det, inte som ni har behandlat honom. Man behandlar inte en annan människa så. Speciellt inte ens familj! Men finns tydligen inget stopp på er. Och jag blir så jävla arg när jag tänker på det, på hur ni beter er! Hade jag inte varit en sån jävla mes så hade ni fått er ett samtal som sen skulle glömmas..... Ni verkar inte veta vilken fantastisk jävla underbar människa ni går miste om. Tycker synd om er som aldrig får veta, riktigt synd.



Jag älskar dig, bli bra!

Catch the moon

Så har det varit midsommar nu. Va nog den bästa midsommaren på länge. I fredags var vi ute hos Niclas på Ekerö, käkade god mat, spelade kubb&rappakalja, badade i poolen, kollade på film (skräck!), och i lördags var det fest hos Fredrik. Tack alla för en minnesvärd midsommar!





Sitter just nu i min ensamhet och kollar på Beck - Hämndens pris. Helt okej faktiskt.
Trött är jag också, sjuuukt trött.
Funderar på att sova snart.

I need a miracle

Tjoho, näst sista dagen för denna vecka avklarad. Sen ledig. Ska bli schöönt. Har gått riktigt bra i skolan idag. Börjar komma upp lite i tempo på klippningar. Känns skönt och bra. Har hunnit 3 klippningar idag (+ genomgång osv). Så är ganska nöjd. Och nästa vecka så kommer vi själva få 20% av det vi klipper och tjänar in. Det känns också nice. Inte så mycket, men en liten extra peng i alla fall.

Sitter nu och väntar på att Angelica ska komma hem, sen ska vi iväg på en genomgång på sats. Så man vet hur maskinerna fungerar. Har ju varit på en sån en gång för ett tag sen. Men minnet är bra men kort. Så ska bli skönt, kan man komma igång på riktigt. Så man vet att man tränar rätt.


Dags att byta om

Videoinlägg

Ja, kära vänner. Nu va de ju ett tag sen som jag videobloggade. Har ju så himla mycket för mig hela tiden så det är inte alltid jag hinner. Men nu har jag äntligen tagit mig tid att återigen förgylla er bildskärm med en sockersöt liten tös (jag), hihi.


Hihi, är det nån som ser hur många gånger jag tar mig i håret?

Nu ska jag sticka bitches!

Kissies ;)

Like a star

Måndag idag, ny vecka med andra ord. Tränade mer på folieslingor i skolan idag, gick bra. Sen hem, böt om och träffade Angelica vid globen och tränade. Körde kondition och ben idag. Så får se om man kommer kunna gå imorgon. Men kul var det!

Sitter just nu och kollar på en sjuk dokumentär på femman "Gift med Eiffeltornet", massa tjejer som blir förälskade i icke levande objekt. Naisho är gift med Eifelltornet, Amy är kär i en kyrkorgel och Eija Rita gifte sig med Berlinmuren, nån va även kåt på en karusell. Vissa människor är ju verkligen speciella. Men vad hemskt att aldrig få känna hur det är att bli älskad av en annan person, eller känna närhet. Helt galet! Fast måste samtidigt vara hemskt för tjejerna. Att vara så annorlunda. Men är ändå starkt att de vågar vara öppna om det, speciellt i en dokumentär.

Jag har tråkigt..

Hyyyysch!

Nu ska jag snart sova. Blev några inlägg idag, men har haft tråkigt så inte haft så mycket annat för mig.


Visste ni föressten att jag är ett snuskigt litet stycke?
Och det är mitt eget fel, jag lät det hända.


Godnatt

Razor tounge

Alltså jag känner väl att detta väder lockar fram mitt stora behov av the sims. Och just nu suktar jag väldigt mycket efter the sims 3. Problemet är att jag behöver en ny dator för att kunna spela.. Så det känns ju lite lökigt kan tyckas. Fast skulle nog ändå behöva förnya min dator känner jag. Så passar väl bra nu antar jag. Fast den stora frågan är ju såklart pengar. Kanske ska köpa mig en trisslott imorgon och hoppas på det bästa?


Give me!

I just can't help it

Regn regn och regn. Nu har det regnat hela natten, och hela dagen igår, och dessutom så regnar det fortfarande. Men är inte förvånad. Typisk svensk sommar. Men jag vill ha riktig sommar, med värme och sol. Så man kan ha alla sommarkläder och sommarskor. Längtar..

I fredags så klippte jag av Helenes hår, och gjorde slingor. Fast slingorna ska vi göra mörkare på onsdag, blev lite för ljusa. Snyggt blev det i alla fall. Från låångt till axelkort! Skulle jag aldrig våga mig på. Sen trimmade jag till Pers frippa lite också. Och igår va det dags för Angelica att bli tillfixad. På med slinghättan och plocka upp lite slingor, blekte sen la jag i en röd färg a la supermix. Så nu har hon coola, röda slingor i håret. Klippte även av hennes hår en bit, och ack så läckert det blev!

Åkte sedan vidare till Upplands Väsby, kollade på Tudor och Duracell - världssöta små kattungar. Didrik på dom! Sen blev det middag och iväg där ifrån och träffade Simon som hade jouren i Stockholm. Det va trevligt!


Hörs hej!

Hush hush

Idag har jag shoppelishoppat. Helt underbart. Sen har jag ju gått och kärat ner mig i en klänning som jag såg för några veckor sen, och idag va det äntligen dags för mig att köpa den läckra skapelsen. Så går jag in på BikBok, och vad tror ni då? Jo, då va det 50% på nästan allt i butiken, och min storlek fanns kvar. Underbart! Så den köpte jag. Sen knallade jag iväg till Gina Tricot för att köpa ett linne och en tischa. Sagt och gjort! Grönt blev de, fint! Sen knallade jag in på OnOff för att lämna in mobilen. Så nu är den inlämnad, men jag hoppas ju att den kommer tillbaks till mig lite tidigare än om 3 veckor. Och efter det så såg jag ett till Gina såfort jag kom ut från OnOff så då va de ju bara att knalla in där också. Hittade ett till linne och en oversize tröja som jag köpte. Fast personalen glömde ta bort larmet på den ena, så det pep som fan när jag skulle gå ut. Så som ursäkt så fick jag en till bonusstämpel i mitt lilla häfte. Fan vilket flyt jag haft idag alltså! I alla fall, gick vidare till Skopunkten för jag skulle leta efter ett par vita tygskor, och där fanns dom, och endast ett par kvar i min storlek. NICE! Så de blev en del shopping idag, men rätt billigt ändå. Hade fått pengar till skorna av mammsen sen hade jag rabatt, 150 riksdaler på Gina. Sen va de ju halva priset på klänningen som jag inte räknat med. Jag tackar ja!

Jag gillar Gina!

Inte nog med det så satt klänningen lösare än sist när jag provade den, underbart!
Idag är en bra dag!

Everybody deserves to be themselves

Sitter här i min säng, har ingen lust att sova. Även fast jag borde, jobbigt läge med andra ord. Kom tillbaks till Stockholm idag efter mycket krångel med SJ. Men det löste sig till sist. Blev försenad med ca 30-40 minuter också. Tur att jag inte hade en tid att passa i alla fall.

Längtar efter sol! Vill ha sommar på riktigt nu. Brun vill jag också bli. Men kommer väl förmodligen bara att bli röd, kanske får bli en kur utav BUS. Får se. Lov vill jag också ha, ska försöka förhandla till mig lite mer lov av Alessandro tror jag. Hehe. Känner att jag vill alldeles för mycket just nu.

Denna bild är tagen nere i Ängelholm, campingen Råbocka.
Lite jag längtar tillbaks. Helt underbart där! Åååh

Just ja, imorgon ska jag lämna in min mobil på lagning. Fan vad jag har otur med mobiler alltså. Men knapplås är något som behövs! Ska även kolla på ett par tygskor som jag hittade på Eurosko i Avesta, men de va så jävla skitiga så de blev inge slag i saken där inte. Men fick i alla fall en väska av söta mammsen.

Nej, varför skriver jag ens för? Blir ju bara massa flumm känner jag.

Nattinuffsan med sig

Im in love with a fairytale

Onsdag idag och jag är segast.se. Åker till Stockholm senare ikväll, blev lite stressigt igår. Va stressigt hela dagen. Först upp, göra mig iordning. Sen iväg och sminka Jessica, efter det Gabriella. Hem och äta, ner på stan igen för att hämta upp Carro, Sarah och Sara sen åkte vi vidare till balen. Så vackra alla var! Blev sugen att gå igen. Nån gång i livet kanske det händer igen, vem vet? Efter balen så åkte vi hem till Sarah och jag klippte henne. Klippte av en bra bit! Kändes lite hemskt, men är fortfarande jäääättelång. Hehe.

Måste ringa SJ också. Suckarnas lökar. Vann en biljett på tradera, sen va det en massa krångel med att kunna betala biljetten. Det har dragits pengar från kontot, men har man fått nån biljett? Nejdå!!

Hörs hej

Klädpoker, karaoke, man kan ju inte bara ha tråkigt..

Åh, idag har jag fått börja med riktig mat. MUMS säger jag bara! Dock kommer det bli några till veckor med soppa längre fram när det finns pengar. Så är inte klar än inte. Träffat bästaste Vesa idag! Gjort stan och åkt bil, precis som det ska vara. Och imorgon ska jag sminka Jessica och Gabriella till balen, sen återvänder jag till Storbyn. För att sedan komma tillbaks till Avesta på midsommar. Nice!

Va ut och dansade med Fredrik, Chrille, Robin och Oscar i lördags. Va riktigt trevligt. Kul att träffa dem igen, va alldeles för längesen tycker jag! Kom väl hem vid fem-tiden på morgonen, som sig bör. Vaknade upp på eftermiddagen igår, bestämde mig för att ta första bästa tåg till Avesta, och vips så var jag här.
Hade en mysig kväll med mamma, Lasse, Robin, Daniel och My. Spelade lite spel och kollade på tv.
Och sen idag blev jag lite avundjuk på Mysan som hade köpt The Sims 3, vill också haaa!!


Ge mig! Och när du ändå är igång så kan du ge mig en superdator
som klarar av spelet galant!!



I'll be your sunshine

Helg! Fast blir inte så mycket helg för min del, måste plugga. Suckarnas afton! Kemi också, det gillar jag inte.

Igår hade vi praktik på skolan också. Eller jag hade det, Hellen va "sjuk" som vanligt. Orkar inte med den människan nå mer! Men i alla fall, hade en kund vid 11 tiden, en ganska dryg sådan. Men de gick snabbt att få honom klar. Sen så hade jag inget att göra så då färgade Meheret mitt hår, bästa! Först avfärgning och grejer, sen blandade vi ihop en läcker färg till mig. Kul att mixa lite själv och blanda som man vill. Det va läckert! Blev nöjd.

Är lite rufsigt på bilden bara. Har ju precis klivit upp ur sängen nästan.
Och om ni kollar riktigt noga så kan man skymta min läckra pyjamas med
stjärnor och katter på.

Och på måndag får jag äta mat igen. Underbart! Till frulle får det bli en hårdmacka med philadelphiaost och tomat på, GOTT!!! Sen kyckling till middag. Alltså godast.se. Tror jag döööör!

Hörs hej!

Baby this heartache on the dance floor

Fredag imorgon, veckorna går snabbt. Fast skönt det, närmare lov då!

Idag har jag varit duktig, först läst en massa till provet, sen va jag ute och gick i regnet, helt underbart. Ibland är det bra skönt att gå i regn. Sen efter det tog jag en lååång, varm dusch och mös ner mig i soffan för att kolla på Criminal Minds, drack min lilla soppa och hade det allmänt bra. Känner av viktnedgången när jag är ute och går. Kommer på mig själv med att tänka "Borde jag inte flåsa vid det här laget?" och jo, det borde jag ha gjort. Men inte den nya Elin. Tror nog inte att det är för att min kondition har förbättrats så värst mycket, utan mer för att jag inte har lika mycket fläsk att bära med mig. Det känns nice!

Och imorgon blire funk/hiphop för hela slanten på sats! Som jag längtat. Provade lite dansskills hemma framför spegeln, va ju ett tag sen. Men de ska nog gå bra. Åh jag kan knappt bärga mig, sååå jävla kul skare bli!

Imorgon är det kund dag på salongen, så får se vilka man får tossa till det i håret på.

Såhär blev min korksskruvspermanentning som jag gjorde på Astrid.
Syns kanske lite dåligt på bilden, men men.

Just ja, fått kommentar om hur mycket det kostar att gå med i Xtravaganza.
Det är lite olika beroende på hur mycket du vill gå ner, hur fort du vill att det ska gå osv.
Så om du vill kan du kontakta dem här!


Nu ropar sängen på mig
Nuffsan på er

Låt mig leva la Vida Loca

Nyss pluggat klart för denna gång, eller kommer läsa lite till innan jag ska sova. Men nu får de va nog för ett tag känner jag. Va och tränade tidigare idag också. Nu har Angelica äntligen skaffat gymkort så nu kommer det bli roligare att gå dit. Ska dit igen på fredag och svettas lite, hoppas på nåt danspass!

Stod och provade kläder igår, och gissa om jag blev gladast.se när jag kunde ha mina jeans!? Så det blev jeans till skolan idag, kändes lite tossigt först. Men nuså!

Det va väl minst 2 år sedan jag visade mig ute med jeans, eller ens hade
jeans på mig. Men nuså!!

Har minskat 12 cm i midjan hittils och 7 cm runt låret, 14 sammanlagt då, om man räknar båda. Hehe! Känns hur bra som helst och jag är så glaaad. Kan det kanske bli en spättemarits-sommar? Hoppas!


Hade bra!


RSS 2.0