I ve been travelin on this road to long

Imorgon är det dags, börjar bli riktigt nervös nu måste jag erkänna.
Ska vara på SOUK-gallerian och sminka, så har du vägarna förbi, titta in ;) De hade tydligen nån modevecka i gallerian. Kommer bli hur kul som helst har jag på känn. Kommer använda märket Nouba när vi sminkar, får man se hur det är också. Här ser ni, de kallar oss professionella make up artister! Wohoo

Och idag gjorde jag synden själv. Köpte mig lite skor! Men ett par behövde jag faktiskt. Sen slank de andra med av bara farten. Sånt som lätt händer. Älskar allihopa i alla fall. (svårt att inte göra)

Mums, mums, mums!

Var och tränade idag också. Fick ett träningsschema som jag ska köra 3ggr i veckan för att klara mina mål här i livet. Sen ska jag komplettera med lite dansträning hade jag tänkt. Var även duktig och sprang på bandet!! Jo, ni läste rätt, jag sprang. Elin Larsson sprang!! Inte ofta det har inträffat vill jag lova. Men nuså, och fler ska de bli.

Och nu är det dags att nuffsa,

Return the favor

Hämtade min älskade mobil idag. Gillar den redan! Men tar ett tag innan man lär sig alla finesser, men det kommer.

Så idag fick jag reda på att jag ska vara med och sminka på nån modevecka på fredag. Det kommer vara massa folk så det gäller att sminka snabbt. Ska bli hur kul som helst i alla fall. En utmaning! Hoppas jag klarar den bara. Eller det kommer jag nog göra. Men att jag känner mig nöjd efteråt. Får veta mer imorgon vad det handlar om. Kul som fan ska de bli i alla fall! Nervositeten har redan kommit smygandes..



Och imorgon har jag bokat möte med en personlig tränare. Ska bli grymt kul! Känns som jag är på gång på riktigt nu! Längtar efter träningen, och det är väl inte likt mig?! Jäsarnas konung nr1 om jag får beskriva mig själv!

Och nu tänkte jag ge mig på att försöka städa mitt rum igen. Har ju tänkt göra det flera dagar i streck nu, men alltid fastnat framför denna skärm... Men nu ska jag lyfta på arslet och städa lite. Eller i alla fall plocka ;) haha.

Ha det bra,

Don't hold back

Idag tränade jag första gången på sats. Va hur kul som helst och rätt så rejält jobbigt. Men hur skönt som helst efter! Så på torsdag ska jag dit igen. Bokat tid med en personlig tränare. Så nästa vecka kör jag igång med Funk och Jazz. Underbart. Kul att prova på Funk och kan knappt bärga mig till Jazzen. Va så längesen nu! Hoppas det är kul. Men det tror jag nog att det är. Kommer nog bli bra det här. Först 3 dansträningar i veckan sen tänkte jag även köra 2 pass med styrka. Får se hur jag känner för det när jag testat. Men tror nog det kommer kännas galant. Behövs ju. Kan det vara så att man är påväg mot beach 2009 och kunna visa sig på stranden? Kan hoppas!

Imorgon ska jag hämta min mobil också. Hoppas bara den har kommit. Känner mig som ett barn på julafton. Hehe

Och nu jävlar ska ni veta, nu händer det grejer i Hagsätra. Jag och Angelica begav oss nyss till stan för att köpa lite mjölk, och tror ni inte att det var en massa poliser där då och avspärrningar och grejer?! Jo jo, det va de allt. Spännande!!!


Utklippt från min favoritsida aftonbladet.

Nej, nu ska jag plocka lite

I'll return the favor

Idag tog jag och Angelica oss en tur till Kungens Kurva. Där besökte vi OnOff, HM, Stadium och IKEA. Va in på OnOff och köpte min älskade mobil. Fast tyvärr så får jag vänta tills på onsdag innan jag får den. Jag ville ha en blå och det är beställningsvara. Så jag längtar må ni tro.


Mums på den va!

Sen på IKEA så böt jag ut min spegel och köpte mig två sminklampor som jag ska fästa på varsin sida om spegeln. Bara man får tag på en elektriker. Va visst komplicerade lampor de där. Så får se om de går att sätta upp, annars får jag lämna tillbaks dem och fortsätta mitt sökande efter de perfekta lamporna! Och Angelica slog till på stort och köpte sig en byrå, så nu ska hon också få ordning på rummet.

Och med tanke på ordning på rummet så är de inte så mycket till ordning på mitt rum för tillfället. Så tänkte, om jag orkar, städa lite snart. Så det blir lite finare i alla fall. Fast jag borde ju sova tidigt också...Dilemma de där.. Så får väl se hur det blir. 50/50 kanske?

Mitt gränsland

Nu är helgen slut snart. Fast har varit en trevlig helg. Haft finbesök av Simon från Norge. Blev film i fredags, shopping och fest igår. Köpte mig ett par skor, mina nya favoriter! Det enda dumma är att det är mer sommarskor, så får vänta.. Lämnade även in min mobil på lagning igår. Den blev reklamerad så nu måste jag bara vänta på att Nokia ska acceptera det, så får jag en ny. Och då ska jag sälja den!


Så om du är sugen på att köpa den så är det bara att skriva en kommentar, och ett pris. Är en nokia 5610 Blue.

Så hade jag eventuellt tänkt mig att köpa denna mobil istället

Men vi får se om pengar finns! Läcker är den ju trots allt. Och den har även GPS, vilket skulle passa mig utmärkt!!

Nej, nu ska jag åka in och träffa Vesa som är här och ska åka på kryssning :D

Spin that record, baby

Kom nyss hem till lägenheten, ska bara plocka lite sen åka iväg och handla för att slutligen hamna i Farsta där tacos ska göras! Ska bli gott, jag som inte hunnit äta något idag.

Gick bra på jobbet idag måste jag då säga. Hade väl kunna gjort det lite bättre, men är nöjd med tanke på att det var första gången. Fast när jag tänker efter så kommer jag nog aldrig att vara nöjd med mig själv. Men det är väl så. Man kan alltid göra saker bättre! Tycker jag.

Har varit superduktig idag och varit till S.A.T.S och skaffat mig ett gymkort. Ser verkligen fram emot att börja träna! Kommer bli riktigt kul. Speciellt att få köra igång med lite danspass igen. Det va inte igår de inte! Sen kanske man kan minska några hekto! Eller några och några...... Sen behövs det för frisör- och make up yrket att man är tränad i axlar, rygg osv. Så vad passade inte bättre att skaffa sig det nu. Speciellt när Shani fixade lite bättre pris, det tackar jag för!




Nej, nu ska jag åka och handla.
Hörs,

Cause my lamborghini doors go up and down

Nu va de väl allt ett tag sen jag bloggade kan tyckas.
För närvarande så bor vi i Annelies hus och tar hand om Tituz. Det är skönt! Fast ikväll ska jag sova i lägenheten för Angelica och Tommy ska sova i huset. Men det är skönt det med. Lite varmare här. Haha.

Så har jag även fått mitt första make up jobb! Ska sminka till en fotografering, ska bli riktigt spännande och kul. Så önska mig lycka till! Och tack Tommy som föreslog mig!! :)

Så till helgen kommer Simon och hälsar på, mysigt! Riktigt trevligt ska de bli. Sen kanske de blir en sväng om till Thomas kalas på lördag. Skulle inte vara helt fel.

Är även bilvakt denna vecka, åt Annelie som är i Åre, och nu ska jag åka och hämta en till bil som vi ska vara vakt åt. Anette som åker till USA i 3 veckor. Jag vill också dit. Men får nöja mig med att ta hand om bilen så länge :) Inte var dag man får ta hand om lilla faran inte.

Nej, nu måste jag åka till Farsta och möta upp Anette :)
Ha det bra,

I stay awake and watch you fly

Snart ska jag färga håret minsann. Uväxten börjar bli för mycket nu! Sen funderar jag även på om jag ska göra håret brunt igen. Fast gör jag det så kommer jag ångra mig, och gör jag inte det så kommer jag också ångra det. Så kommer ju egentligen inte förlora så mycket på det. Men men, mitt hår lär ju få sig några antal omgångar av färgning när vi börjar med frisör.

Imorgon så blir det fest hos Emelie, är även hennes födelsedag. Grattis till dig snygging!
Och imorgon är det även din födelsedag Robin. Dan före alla hjärtans dag. Hoppas du får en underbar dag! Saknar dig här hos oss! Förstår fortfarande inte....


Nej, nu ska jag hänga tvätt sen färga håret
Hade bra,

It's with you, I take a trip up in the blue

Nu har vi börjat med kvälls/fest make up. Hur kul som helst. Sen blev jag även erbjuden jobb idag, i skolans make up-butik. Skulle verkligen vilja jobba där på kvällarna efter skolan, så får se hur det blir :)

Och kära vänner! Vad menas med att ugglan röstades fram med den sämsta låten jag hört sen DiLeva sjöng "Vem ska jag tro på?"  Och hennes scenspråk!! Ser ju ut som att kvinnan ska skita på sig när som helst. Nej skärpning på er nu!!!

Nåväl, efter jag, Angelica och Fanny hade sett på melodifestivalen i lördags så bestämde vi oss självklart, efter några glas vin i kroppen, att gå ut. Sagt och gjort så började vi leta folk som skulle ut med. Först verkade det hopplöst men sen fick Angelica tag på Jesper som ville följa med ut. Så vi började göra oss iordning snabbt som fan med lite mer smink, byta kläder och ja, ni vet. Så efter en halvtimme kom Jesper och hämtade upp oss med taxin och vi begav oss in till stan. Till nåt ställe som jag inte kommer ihåg vad det heter, men Angelica beskriver det såhär "Det va nåt ställe som började på O......Eller så hette hans kompis Ove". Så ja, inte så lätt att lista ut. Men hur som helst så va det en trevlig kväll och tack för sällskapet och kul att du ville komma Fanny! :)

Nu ska jag träna lite sminkning sen blir de nog till att nuffsa.

Before you know it, you're gonna be a winner

Nu är Fanny påväg hit, blir melodifestivalen och vin ikväll. Emelie skulle och ha kommit men hon blev sjuk, så nu blir det bara jag, Angelica och Fanny. Men det kommer bli trevligt med med! Får hoppas det är nå bra låtar bara. Har läst att den där Carolina af Ugglas ska vara med. Är ju ingen favorit om man säger så. Fyfan! Men men, finns väl antagligen folk som gillar henne eftersom att hon är med igen. De va väl inte så längesen som hon var med om jag inte minns helt fel. Fast har ju inte så stor koll på det här med melodifestivalen överhuvudtaget, tycker det bara är trevligt att kolla på.





Nej, nu är det dags att gå och möta Fanny så stackarn hittar hem hit!

Ha en trevlig kväll,

Double your pleasure, double your fun

Äntligen fredag! Hade modelldag idag, och Fanny var så söt och ställde upp. Blev ganska bra, för att vara första "kunden" måste jag då säga :)

Så efter lunch kom killen som leder stylingen för melodifestivalen och gav oss lite tips och lärde oss hur man lockar, vågar och får volym med en plattång. Superintressant. Så blir till att öva på det nu! Riktigt kul. Så funderar jag även på om jag ska lyxa till det och köpa mig den nya GHD plattången. Den är ju riktigt snygg och hur bra som helst!

Finns i svart, vit och rosa. Jag tror att jag ska köpa mig en vit om jag nu bestämmer mig för att köpa den. Eller är egentligen ingen plattång, utan en stylingtång som det så fint heter. Men den plattar lika bra som GA.MA plattången, tycker jag i alla fall. Det enda är att GHDn är lite snyggare samt att den är lika varm över hela plattan eftersom att de keramiska värmarna är lika stora som plattorna, och inte bara en värmeslinga som på alla andra plattänger, sen stänger den även av sig själv efter 30 min om man inte använder den, vilket är hur bra som helst. Fan vad jag tjatar på, haha. Aja, får väl se om jag lyxar till det som sagt, kostar ju ändå 1995:-. Fast har ju ändå tänkt köpa mig en ny då jag haft min så länge. Men får se. Nej, nu ska jag sluta skriva på om denna tång.

Blir till att städa idag/ikväll också. Om man får finfrämmande imorgon. Förhoppningsvis kommer Fanny förbi och kollar på melodifestivalen med oss :) Trevligt kommer det att bli hur som helst!

Ha en trevlig fredag,

Make me your selection

Blev en tvättdag idag, inte mig emot om man säger så. Så luktar det ju så gott i hela lägenheten efter också. Det är nice, mer tvätt åt folket! Eller åt mig i alla fall ;)

Idag har vi lärt oss shading, eller i alla fall börjat. Tar ju ett tag innan man memorerar alla ansiktsformer och vart man ska shada vid t ex runt ansikte osv. Men det kommer. Kul med lite utmaningar. Känner mig som en svamp när jag sitter och lyssnar på Maryam. Allt går in, lätt går det också. Och nu menar jag inte en fest svamp, utan kunskapens svamp Carro ;)


Första "kunderna" imorgon också. Ska bli spännande!! :)

Its over and done

Varit i skolan idag. Kul som alltid. Lärt mig en massa nya saker! Sen efter skolan åkte jag raka vägen till apoteket och köpte på mig diverse olika smörjmedel för över 500 riksdaler!!! Så nu lär jag väl få bukt på min äckligt torra hy! Köpte några vanliga krämer för torr hy sen några superkrämer. Så hoppas de fungerar. Har till och med köpt ny ansiktsrengöring och ansiktsvatten! Nu jävlarns ska de väl bli bättre.

Så har jag threadat bort Angelicas moppe-musche idag också. Snyggt blev det i alla fall! Men nog är hon lite rädd för mig när jag kommer med tråden. Och mammsen säger att hon också är rädd för mig. Men så farligt ont gör de väl inte?! (A) Jag som är så söt och snäll skulle väl aldrig njuta av andras smärta heller? Nejdå.

Så kommer mina 2 första modeller på fredag, Fanny och Anette. Ska bli spännande. Sen veckan efter det blir det Angelica och Emelie som kommer förbi :) Sen den 20e februari skulle jag behöva 1-2 modeller för 20-, 30-, 40- och 50-tals make up. Sugen? Hör av dig i så fall!

Try to keep it down

Har jobbat idag. Måste säga att det kändes lite motigt imorse när klockan ringde vid 7-tiden. Men när jag väl kom till jobbet och det ordnade upp sig. Då blev jag glad! :) Sötaste barnen. Hade ett kalas idag efter alla klasser, så kommer en liten tjej, 5 år, fram till killen, också 5 år, som har kalaset. Så ger flickan en liten pärla till pojken och säger "grattis *****, den hittade jag i garderoben." Haha, så jävla söta! Va en aningen svårt att hålla sig för skratt där.




Så imorgon efter skolan måste jag ta mig tillbaks till Gina Tricot, tunikan som jag köpte var trasig! Då blev jag ledsen i ögat. Jag som ville använda den idag. Men de kanske får bli på tisdag eller nåt istället. Den som spar........ Ja, ni får själva avsluta den meningen.

RSS 2.0