I'd like to make myself belive

Nu var det ju alldeles för längesen IGEN som jag bloggade. Jag har blivit så dålig på detta nu på senare dar. Jaja. Ska försöka bättra mig, hoho. Vad har hänt sen sist då? Ja, ganska mycket skulle jag vilja påstå. Har nämligen flyttat till Örebro och därmed blivit sambo med min älskling! Helt underbart är det. Dock är det ganska mycket som fattas i lägenheten än. Eller inte mycket kanske. Men soffa och TV till vardagsrummet. Fast har en TV i sovrummet som tur är. Men vi vill ju ha en stor och läcker apparat i vardagsrummet också såklarre. Lite jobbigt bara att det är de dyra sakerna som vi saknar. Vi har även köpt loss "min" älskade gamla bettan från mammsen och Lasse. Så nu är den min på riktigt. Eller VÅR såklart! :)

Här kommer lite bilder på lägenheten:

En del av vardagsrummet, på lilla bänken står det en läcker blomma nu.


Och i dagsljus såklart. Där har även min lilla dator fått sin plats, perfekt när man vill lyssna på musik i vardagsrummet. Woheeeey!


Liten del av vårt sovrum. Lite mörkt, men får duga.


Och en liten del av köket, husets hjärta!

Nu får ni nöja er med dessa bilder ett tag. Tills det är helt färdigt. Förhoppningsvis kan pappsen snart komma med ett lass möbler och min käraste ägodel, tvättmasinen <3.

På torsdag ska jag på intervju i Marieberget, Nikita Hair. Så håll alla tummar och tår! Skulle vara lycka att få den tjänsten!

Sen nästa helg blir det PARTY! Äntligen. Var ett tag sen nu. Ska bli hur kul som helst, bästa Sarah fyller 21. Tänk vad tiden går snabbt. Va inte längesen man va en liten knodd!

Vad jag saknar er <3


Nej, nu blir det inget mer denna gång. Nu börjar numbers som jag och älsklingen ska kolla lite på. Hihi

Hade bra och nattinuffs med sig!

RSS 2.0