Bakisdag

Fy fan vilken huvudvärk jag har haft idag alltså. Den där ölen alltså! Eller snarare dom där ölarna! :P Va ju götgatsracet igår. Och vem tog hem segern om inte jag?? ;) Im the winner, im the best, im Elin! ;)

Så sitter man här framför datan en söndagkväll igen.. Väntar på att hål i väggen ska börja, sen blire parlamentet också! Niiiiceeea!

Jobba imorgon, trevligt trevligt :) Sen blir det en morgonpromenad också!! Nu ska jag fan pallra mig upp och inte bara somna om som jag brukar göra. Om jag lägger mig i tid så kanske det går lättare att komma upp, eller? Oh yes!

På fredag blir de nog till att öla med jobbet, sen helgen efter det blire att åka till Avesta socken och träffa alla underbara människor igen! Saknar er så mycket! Saknar Avesta, saknar familjen, saknar vännerna! Och nu blir de återträff för de flesta ska vända hem för att slutligen samlas och bege oss in i dimman tillsammans! Underbart!!!

Puss o kram o nyp i stjärten!

You got me..

Måndag idag då. Trött som fan har jag varit hela dagen! Kan ju bero på min otroligt kämpiga helg ;) Haha! Fy fan vad jag vill feeeesta nu! Sitter här och lyssnar på en massa partymusik och är allmänt glad! Och en sak vill jag då lova, att jag ska till Öret och röja loss snarast!!! Med min underbara Vesa! :D Wohoo!

Voicemail - Shake that thing (limbo riddim)
Kan ju vara bästa låten för tillfället!


Oooooooooorka träna nu! Men skulle behövas! Så får väl ta mig i kragen och görat!


Ha en trevlig afton!
Puss&kram

Soliga söndag

Har faktiskt varit fint väder idag. Och jag som har hållt mig inne och städat :P Men nån lär ju göra det också. Städade fram till halv 3 ungefär, då hoppade jag in i duschen och kom inte ut förrens efter cirkus en timme. Lite skönt det va då!! Vill jag lova. Sen blev det till att smörja o klä på sig för att invänta Angelica som kom hem vid fyra tiden. In i duschen för henne sen gick hon och mötte upp Tommy och handlade lite. Sen när dom kom hem så gjorde vi middag, kött, b-sås och pommes! Liiite gott de va! Mumma! Sen blev det till att kika på "Hål i väggen", kul program! :) Sen kolla på "Into the wild", men gav upp efter en timmes tittande, lite för knepig film enligt min smak :P Men men...och nu sitter jag här och kom precis på att jag måste göra lunch tills imorgon, yaaaay! Härligt värre.





Götgatsracet på lördag då! Håll i er, jag och Angelica kommer nog vinna hela loppet ;)




Sov gott, puss!

Så var det fredag

Känns som det börjar bli till en ful ovana att sitta hemma framför tvn/datorn om helgerna. Va i och för sig ut på en liten after work. Men åkte därifrån vid åtta tiden, hade en rolig tvättid att se fram emot ;) Gör i och för sig inte så mycket eftersom att jag inte har mycket pengar till övers. Va i alla fall huur trevligt som helst att vara där med alla nya arbetskamrater :) Underbar grupp är vi. Trivs hur bra som helst. Nästa gång ska vi alla ut och dansa järnet. I alla fall om jag och Frida får bestämma!

Kul att man hittar här i storstan då! La undan en jacka i förrgår som jag skulle köpa....Men tror du man hittar tillbaks till affären sen då? Nej! Typiskt... Så det slutade med att jag gav upp efter en timmes letande och beslöt mig för att leta på en annan jacka. Sagt och gjort så blev det så. Blev nästan mer nöjd med den jag hittade och köpte än den som jag la undan. Sen så va den jackan jag köpte lite varmare också. DOCK hela 1 krona dyrare! Men som sagt....mer foder ;)

Nu ska jag mysa ner mig i sängen och läsa lite Sofis Mode hade jag tänkt. Skandal att jag inte hunnit läsa på hela veckan :O


Hade braaaaa!
Puss

Färgar håret

Nu sitter jag på mitt rum med färg i mitt hår. Fyller i utväxten, som behövs en aaaaaning va! Lyssnar på The Voice och är allmänt glad. Sen ska jag sooova. Upp och spela innebandy imorgon med jobbet. Fast får se om jag pallar. Kanske tar de nästa måndag :P Skulle ju vara kul. Men är ju orken som spelar in. Hursom helst så blir de nog en morgonpromenad imorgon innan dusch och frulle. Kan jag sova lite längre i alla fall.

Helgen har varit rolig. Va ut en sväng på fredagen. Träffade Isa och Frida som jag inte träffat sen skolan slutade. Det va trevligt! Tyvärr så gick vi till olika ställen sen men det va kul så länge det varade i alla fall. Blir en middag sen i alla fall :)
Sen igår så va jag, Angelica, Tommy och Per på Cosmonova och såg Sea monsters och kollade på utställningarna. De var hur kul som helst. Grym film. Sen på kvällskvisten blev det middag och massa film. Trevligt trevligt. Och idag har jag och Angelica varit duktiga och städat, varit upp med grejer på vinden, varit in till stan och köpt foundation och hårfärg till mig samt en ny mobil till Angelica. Sen kom vi hem, gjorde mat, kollade på lejonkungen sen blev det diverse olika tv-program. Och snart blir de sängen, ska bara skölja ur hårfärgen!

Hade bra!
Puss&smisk

För det är ingen vanlig dag....

Går riktigt bra på jobbet nu måste jag säga. Underbart! Fick till och med ett pris idag. Inte illa va? Haha, nåja!
Det finns viktigare saker här i världen, som t ex att min underbara vän Carolina "vesa" Dellen fyller systemet idag!!!!


Grattis på 20-års dagen! Hurra hurra hurraaaaaa


Nej, nu lär jag ta och avsluta detta inlägg. Ska gå och möta Angelica vid tbanan. :)

Hade bra alla! Puss&smisk

Lördag!

Så var lördagen förbi då. Och det enda jag har gjort i helgen är tvättat, diskat och städat lite :P Fast har varit rätt så trevligt det med. Sen kom Angelica hem så gjorde vi tacos och kollade på film. Det var mys! Ser fram emot nästa helg, då är hon äntligen ledig och vi ska förhoppningsvis ut och dansa! Härligt! Sen ska vi nog en sväng till Cosmonova. Det lär ju bli en upplevelse :) Niiiiiceeea!

Kollade på en massa kurser tidigare idag. Så efter jul blir det street/locking och jazz som gäller. Underbart!! Längtar som en tok. Lite sällskap får jag av Angelica och Emelie också :) Eller inte på jazzen, men på den andra lektionen. Alltid något!

Nej, nu finns det inget mer för mig att skriva.
Sova kanske?
puss på er

Heeeelg

Så var det helg igen då. För exakt en vecka sedan så låg jag i Avesta i mitt gamla rum och väntade på att få flytta. Och nu sitter jag här i mitt nya rum, i min nya lägenhet och väntar på helg. Första hela helgen i storstan! Kommer dock mest spenderas ensam eftersom att Angelica jobbar. Men får roa mig med andra saker som att diska, städa och tvätta. Vilket i och för sig är några utav de största passioner jag har här i livet...Hade dock varit liiiite roligare med fest till helgen! Men men, man kan ju inte ha roligt hela tiden här i livet.

Funderar på att köra ett sex and the city maraton imorgon. Skulle ju vara helt underbart! Fast funderar samtidigt på att åka runt och utforska staden lite ;) Det sista kan ju kanske vara lite olämpligt eftersom att mitt lokalsinne är lika med noll och jag kommer utforska staden på egen hand. Så stor risk är ju att jag tappar bort mig! Så kanske ska vänta tills jag har en personlig guide? Eller så kan jag kanske kombinera båda sakerna...Fast jag kan bara utforska den lilla del som jag redan känner till ;) Kanonkul, då kör vi, full fart!

Nej, nu känner jag att det inte finns så mycket mer för mig att göra uppe. Ska lägga mig och läsa lite Sofis mode tror jag. Alltid lika trevligt. Sen lär jag försöka mig på att läsa igenom DI också, fast är ju så konstiga ord med....Fast om jag aldrig börjar läsa och försöker förstå så kommer jag ju aldrig förstå :P Och är ju alltid kul att lära sig något nytt. Det bör man göra varje dag!

Jaja, nu ska jag avsluta det här tråkiga inlägget!
Ha en trevlig helg, det ska jag i alla fall ha! :)
Puss&kram på er

Nya jobbet

Trivs redan hur bra som helst. Många härliga arbetskamrater måste jag då påpeka! Kommer ju bli kanon det här. Får man bara hoppas att man blir lite duktig på det man gör. Men som sagt, övning ger färdighet :) Längtar redan tills det blir imorgon så man får gå till jobbet! Sen är ju frågan om man ska orka pallra sig upp jääätte tidigt imorgon bitti och ta sig en promenad. Skulle behövas, men som sagt, orken styr...Fast det borde ju vara viljan!? Jaja, jag SKA upp imorgon bitti! Nu jävlar! Får väl gå och lägga mig i tid istället. Som jag ofta kan ha problem med då jag alltid hittar på saker att göra sent på kvällen. Känns som att jag borde göra om mina vanor va ;) Men men, det kommer väl det också.

Trivs hur bra som helst i lägenheten föressten. Fast än är ju inte allt som det ska, lååångt ifrån. Så går man och väntar på att målarna ska ringa så att man kan få omtapetserat så det går att börja packa upp på riktigt. Men icke sa nicke. Inte har dom ringt än inte....Men är väl bara att vänta kan jag tänka mig. Den som väntar på något gott........väntar alltid för länge :P

Saknar er mina vänner från Avesta socken också! Kom och hälsa på snart! Ses i Avesta den 10-12 oktober va? :)


Pusspuss

RSS 2.0