I breathe you

Nu är jag inne på 4e dagen. Dag 3 var en riktig jävla pers! Va nära att ge upp några gånger, men jag kämpade och klarade det första hindret. Rätt stolt faktiskt. Dagen bestod av illamående, huvudvärk, yrsel, frossa mm. Så det va inte trevligt. Låg i sängen hela dagen. Men idag vaknade jag pigg, utvilad och jätteglad. Sitter här och äter grönsakssoppan. Deras soppor är faktiskt goda, smakar lite som varma koppen, det är nice. Och har redan minskat 3 cm i midjan, och det är idag fettförbränningen kommer igång på riktigt. Det ser jag fram emot! Ska snart bege mig ut i det fina vädret på en promenad också. Härligt!

Känns som att mitt nya liv har börjat, och det är underbart!

Enth E Nd

Vaknade för ett tag sen, har precis tillagat min frukost, en jordgubbs-shake. MUMS! Eller? Jodå, den slinker faktiskt ner, förr eller senare. Va ganska hungrig igår kväll. Inte så mycket nu. Ganska stolt att jag klarat en dag hittils, hehe. 3e dagen kommer vara värst säger dom, sen flyter det på. Så får hoppas på det då.


Om allt går som jag vill så blir de nog ett par såna här inom en snar framtid!


Tänkte städa lite efter frukosten, sen duscha och göra mig iordning för sen ska jag in till skolan och göra provet på årtalsmakeup. Sen har jag bara ett prov kvar, skööönt!

Så blev det till att festa i Linköping i helgen, det va trevligt. Kul att träffa lite folk som man inte ser allt för ofta också! Sen att man fick åka världens skönaste buss hem gjorde ju inte saken sämre. Bus4you!! Skönare säten får man leta efter, och billigare än tåg, kan ju inte bli bättre nästan. Så de va lite tur att de vart Linköping, hehe!

Nej, nu ska jag fortsätta att städa.
Ha en trevlig dag,


Make some noise

Ska snart in till skolan och göra fantasy-makeup provet. Hoppas det går bra. Och Angelica är så snäll och ställer upp på både läppar samt 2 prov. Vad skulle jag göra annars? Så imorgon blir det brudmakeup och sen har jag bara årtal kvar. Lite nice! Sen vill jag att de ska bli klara med renoveringen av skolan nån gång så frisör kan börja.

Salongen

Jobbade igår också. Och sista kalaset som vi hade så var det en liten flicka, 4 år, med någon form av bokstavskombination. Så står jag vid barren och hon slänger sig upp och hänger knäveck sen släpper hon händerna och landar på huvudet. Och jag blir alldeles nervös för jag tror att hon har gjort sig riktigt illa, så jag säger "Åh, hur gick det?" och går fram till henne för hon ligger stilla. Så bata sätter hon sig upp och säger "Fan vad coolt!!!" och springer iväg. Haha, lustig unge alltså!

Nu hinner jag inte med mer för nu måste jag sticka till tunnelbanan, höres

CKD

Så har det gått och blivit kväller. Sitter här med färg i håret, måste dölja mitt förflutna som blondin. Kollar på Scrubs, hoho. Va längesen jag såg det nu, men lika kul är det. Fast borde väl egentligen plugga kan tyckas. Men ska läsa igenom boken en gång innan jag somnar tänkte jag. Sen en gång imorgon. Har första provet imorgon också. Skönt, börjar klockan 16. Då har jag i alla fall lite tid till att förbereda mig. Ska bli skönt att få det avklarat, mindre att tänka på. Sen på torsdag är det dags igen, och efter provet ska jag på möte hos Xtravaganza, tjohej! Ser fram emot det hur mycket som helst.

Är det inte läckert så säg?

Nej, nu är de dags att skölja ur håret.

Jag vann påsken!

Japp, det gjorde jag. Va en mycket trevlig påsk. Hem till Avesta och träffade alla underbara människor sen kom Simon och hälsade på också. Mycket trevligt! Va ut en sväng i Socken också, va till Älvan och det va kul för en gång skull där. Man är inte van att det är kul där, men de blev vad man gjorde det till. Sen va de ju också så grymt kul att träffa alla igen.

Satt ute i solen med Carro och Isabella, åt en glass.

Var även och hälsade på läckraste.se/carolina i helgen. Blev ledig från skolan för att de skulle renovera, så då passade jag på att åka till Öret. Det var kul. Synd bara att det inte var längre. Va tvungen att åka tillbaks redan på lördag kväll för att jag skulle jobba i söndags. Mindre kul. Och ännu mindre kul att det var en "vampyr" på tåget som ville prata med mig om döden för att hon trodde att jag va goth. Det är nog den finaste komplimangen jag fått av någon.. Eller?

Har första provet imorgon. Fantasy och fest make up. På torsdag blir det årtalsmake up och brud, sen på fredag är det teoriprov. Sen kanske jag är färdigutbildad make up artist. Hoppas!
Nu är även bilden på Conny klar, som jag sminkade för några helger sen. Gå in på http://tommytoresjo.se och klicka fram till bild 5 på startsidan.

Gjorde en liten test på Angelica igår kväll, blir nog denna.
Fast är inte nöjd med färgerna så de kommer jag att byta ut.

Och idag blir det till att plugga, plugga, plugga!

På måndag börjar mitt nya liv. Haha, vet inte hur många gånger jag har skrivit eller sagt den meningen. Men nu kommer det verkligen att göra skillnad. Ska börja med Xtravaganza, så förhoppningsvis så syns det skillnad efter några veckor. Kommer bli intensivt och jobbigt, men fan så värt det!

Nej, nu väntar ett avsnitt av Sex and the city sen ska jag plugga lite.
Hade bra,

 

With a little funky groove

Kom till socken 13.19 idag. Klev av tåget och möttes upp av Lasse. Åkte hem och gömde undan alla mina grejer fort och sprang upp på Robins rum och la mig i hans säng och inväntade mamma. När hon kom innanför dörren så ringde jag till henne och sa att Robin hade bränt ut en skiva till mig som låg på hans rum och jag va tvungen att ha den postad till mig idag. Och lättlurad som hon är så går hon upp på rummet så ligger jag där i sängen och säger "hej mor". Då börjar hon skrika och härja så kramas vi så blir hon så lycklig så hon börjar gråta, och säger "Äntligen!". Då känner man sig älskad. Nog för att jag också började gråta. Så blev ett tårkalas av det hela. Men det va mysigt. Va ju glädjetårar trots allt!

Lite påskpynt i trädgården! Snö finns det också....mindre trevligt.

Legat och myst med Smufflan i nån timme också. Hur härligt som helst! Saknat henne,

My lips like sugar

Imorgon kommer jag till socken! Underbart ska de bli. Inte varit där sen januari nu. Ska överraska mammsen också, som inte tror att jag ska komma alls. Så får hoppas att hon blir glad i alla fall. Så måste jag hinna träffa pappa! Och morfar, som kom hem från sjukhuset idag. Skönt att han äntligen är hemma. Sen måste jag besöka farfar...men jag vill inte. Eller jo, jag vill. Skäms för att jag inte varit där. Men jag vet inte om jag kommer klara av det. Vet inte varför jag alltid gör såhär. Som att om jag inte pratar om det/besöker så är det som att det inte här hänt. ALLTID!!! Blir så arg på mig själv. Jag bara förtränger saken.. Men jag vill inte se honom hur han är nu, hur han blivit. Jag vet ju inte hur det är. Men jag föreställer mig.. Vill komma ihåg honom som den han va för mig. Inte den han blivit.

Jag och Daniel spelar orgel hemma hos farmor & farfar. Gillar kortet!

Nej, som sagt så håller jag på att packa inför min resa imorgon. Blir att ta de lugnt imorgon, träffa familjen. Sen på onsdag ska jag äntligen träffa Sarah, och på kvällskvisten hämtar vi läckrast.se vid stationen. Hur underbart som helst. <3 Sen åker jag till Stockholm på torsdag, Simon kommer och hälsar på. Sen tillbaks till socken för att festa med mina bästa. Kommer sakna Angelica bara! Men vi ses ju sen igen! :)

Just ja, packa va de ja...

Change your mind

Nu va de ett tag sen jag skrev. Jobbade min sista dag igår, eller sista dagen före lovet. Underbart! Så nu är det lov för mig, äntligen! Och kan ju inte bli bättre när det är så bra väder, och varmt. Va hos Annelie i lördags, grillade och spelade spel. Det va riktigt mysigt. Årets första grillning!

Lite mys på altanen i väntan på maten

Och i fredags va de också helt underbart. Efter skolan så gick jag och Angelica och tog en öl. De va premiäröppning av alla uteställen och det var helt smockat med folk redan vid 15-tiden. Sjukt nice var det i alla fall.

Underbart!

Och i fredags blev det även slut på vänligheter från mitt håll. I alla fall vänlighet mot Hellen eftersom att hon tycker att det är mitt fel att hon inte kan något. Att det tydligen är mitt ansvar att hon ska lära sig. Det känns ju sådär jätte uppskattat när jag har låtit henne kopiera alla mina anteckningar, setat i timmar och gått igenom saker som redan är en självklarhet att hon ska kunna. Så nu får hon klara sig bäst fan hon vill. Jag tänker inte anstränga mig nå mer för hennes skull!!

Nej, nu är det dags att hoppa in i duschen,

I got no control

Va på Oscarsteatern och sminkade idag. Det va 3 skolor som hade nån talangjakt. Mycket folk överallt. Och 35 stycken skulle sminkas på 1/5 timme och vi var 2 personer. Blev väldigt stressigt. Men skönt att över hälften var killar. så då va det bara bas. Sen tjejerna ville mest ha sotade ögon så det gick också snabbt och smärtfritt.  Jag hann med 27 av 35 stycken, så är ganska förvånad över mig själv, på ett positivt sätt. Men hade varit lite skönare om jag hade fått lite mer hjälp. Men huvudsaken är ju att de som skulle bli sminkade vart nöjda.

Och jag som trodde att jag skulle få se nån slags känd person på Oscarsteatern, men icke då. Den enda skymten jag fick var denne loge:

Vågade inte knacka på för att se om han va där...

Och imorgon kommer dagen som jag inte vill ska komma.... Har Carolina förbud hela dagen lång. Ingen telefon, inga sms, inget msn eller fb.....Hur ska detta gå? Får väl se om vi klarar av det. Kommer kännas tomt! Men snart så! Hehe.

Och nu har bästaste Sarah landat på svensk mark och är hemma i socken igen!!! UNDERBART!!!! Ses snart snuttan <3

RSS 2.0