He makes me happy

Idag är det torsdag den 3e december, vilket betyder sista natten i Fjollträsk! Känns riktigt bra faktiskt. Var lite småsjuk imorse så var hemma idag. Tur va väl det då det tog en massa tid att packa det lilla jag hade kvar att packa. Trodde det skulle gå på en timme eller så, men icke. Hade betydligt mer grejer än jag räknade med. Vart kom alla grejer ifrån!? Nu är de i alla fall nedpackade och det ekar som fan i mitt rum.

På lördag blir det fest som bara den. KKÅ (kämparnas konungars återkomst). Kommer bli underbart att få träffa alla för en mysig liten sammanstrålning. Får bara hoppas på att jag kommer in på krogen denna gång. Men jag citerar min goda vän Carolina Dellen: "Alltså jag vet ju i alla fall vad jag tål, till skillnad från dig". Haha ;) Bästa meningen från världens bästa Carolina! Hur läckert som helst att träffa kvinnabösken på lördag. Vi som knappt hörs nu för tiden. Kanske några enstaka timmar över telefonen per dag bara :( Haha, vad dryg jag börjar bli nu känner jag. Lite trött tror jag. Men som sagt, party tills vi sprängs! KKÅ, lägg gärna in partylåtar på listan mina vänner!

Va ju sista fotograferingen igår också. Och även den längsta. 11 timmar! Men kul vare. Hur kul som helst. Här har ni lite mer behind the scenes:

Va lite läskigt med hundarna, men det gick bra. Blev fina bilder!


Haha, ursäkta den suddiga bilden. Men va en kul idé med att åka skidor inne på toaletten!

Nej, nu ska jag nog ta och sova. Måste ju orka med alla tunga möbler imorgon. Dumma lillebror och bli sjuk just när han ska hjälpa sin älskade, underbara och bästa syster att flytta. Nåväl, det går väl som det går.

Saknar min sötnos!

There's a possibility

Nu uppdaterar jag igen, spännande va? Va ju inte så länge sen sist nu trots allt. En eloge till mig!

Underbaraste Fredrik har varit hos mig i helgen :) Såg New Moon (igen). Och den va lika jävla bra, om inte bättre! Vill se den igen och igen och igen. Sen tog vi det bara lugnt, kollade julmarknaden och hyrde film. Och nu är saknaden efter honom enorm. :(

Har varit fullt upp denna vecka, eller början på denna vecka kanske man ska skriva. Har varit på ett fotojobb som vostro håller på med åt IDO. Hur kul som helst är det. Sista dagen imorgon dock. Kommer bli lite tråkigt men har varit huuur kul som helst att få sminka till alla.

Lite behind the scenes:






Är bilder till en kalender som ska föreställa olika intressen man kan utöva i badrumsmiljö. Rolig idé! Blir kul när det färdiga resultatet kommer sen. Imorgon blir den mest hektiska dagen av dom alla, men det ska bara bli roligt.

RSS 2.0