1a advent

Nu får man börja julpynta på riktigt känns det som. Som att inte jag borde ha tröttnat på julpynt vid det här laget? Men faktiskt inte! Nejdå, det tröttnar jag nog aldrig på. Ska till ikea på tisdag och inhandla lite mer! Woho. Fast vi (jag och angelica) åker kommunalt så att risken inte ska finnas att vi köper på oss för så mycket. Nu måste vi ju som sagt tänka på att vi ska kunna bära sakerna också. Kommer nog kunna bli en del ändå...men inte lika mycket som det hade kunnat blivit.


Söta tomtar som Angelica har hittat i sina gömmor


Rogge? Jodå! Nu fick du till det va!? Äntligen eller vad ska man säga? ;) Tihi


Ha ett bra liv!
Puss


Bloggarnas konung

Va ledig från jobbet idag, sov till halv ett. Det va skönt! Sen gick jag direkt från sängen och la mig framför tvn och kollade på Sex and the city. Underbart! Sen hoppade jag in i duschen så bar det av in till stan för att träffa Fredrik och Niclas, åt lite mat sen spelade vi biljard. Jag och Fredrik lurade i Niclas att jag va hur grym som helst. Att jag hade spelat i flera år och var allmänt grym! Haha. Det va kul!

Sen har ju jag och Angelica spikat upp hennes ljushållare på väggen. Va ett tag sen men aldrig för sent att visa upp det. Blir ju lite roligare med bilder i bloggen ;)


Riktigt mysigt blev det :)

Nej nu måste jag gå och sova, är ju trots allt en dag imorgon också.
Ha det bra!
Puss


Julen är här...

...eller i alla fall på jobbet, och nu även hemma. Blir en del jul för mig i år känner jag. Inte mig emot. Men har börjat tröttna på att höra jingle bells 10 timmar om dagen i snart en månad. Fast har ju kul på jobbet, förutom när det kommer arga kunder. Så inte mig emot. Och nu har de även börjat bråka om sakerna. Så det kommer antagligen bli en massa härj i helgen. Hjälp! Men som sagt. Jul hemma va de va... Jag och Angelica har börjat julpynta. Myspys! Så imorgon ska jag hämta ut våra gardiner som vi har beställt.


Min julstjärna (fast ska köpa ny som matchar mina gardiner sen;)) vuxenpoäng


Angelicas stjärna


Åhå, igår fick jag mitt intagningsbrev till skolan och allt verkar lösa sig med pengar! Och jag är lyckligast!
Kommer bli så otroligt kul. Kommer att behöva folk som jag får öva på (frisör, makeup o ansiktsbehandling) så bara att säga till ;) Jaaadå! Kan knappt vänta nu. Men inte alls långt kvar. En månad idag!! Spännande!

Köpte mig nya skor idag också.. Men har fortfarande beslutsångest! Har ju egentligen inte råd, men skor kan man aldrig få för mycket av. Men men.....


Spara eller lämna tillbaks? Det är frågan



festa festa

Så va de fest igår då. Kom en massa folk från Ålsta, de va riktigt kul att träffa alla igen! Va ju ett halvår sen man träffade de flesta. Sen va de några av Tommys kompisar också :) Sen kom störningsjouren! Ooops.
Och några av oss från Ålsta har tydligen blivit kändisar också http://www.alsta.fhsk.se/parser.php?did=888:256
Niiiicea!

Jobbat i helgen också. Har varit så trött. Men men... ledig imorgon i alla fall, så det ska bli riktigt skönt.

Nej, nu ska jag sova, godnatt
puss

Snart helg

Så va de snart helg igen. Och jag sitter uppe alldeles försent, som vanligt. Men men. Som sagt, sova kan man göra när man blir gammal :) Blir till att jobba i helgen då. Sen på lördag kommer de massa folk från Ålsta hit! Kommer bli så otroligt kul att träffa alla igen! Dock kommer jag säkert lägga mig lite tidigt men ändå.

Snart jul nu hörrni. Har i och för sig varit jul för mig ganska länge, i alla fall på jobbet.Lyssnat på julmusik 10 timmar om dagen i några veckor nu...Men jag är inte bitter! Tok heller!


Lemar - If She Know är förtillfället världens bästa låt! Tack Carro! Nu chockade du mig med lite bra musik en gång för alla! Haha, har du blitt omvänt till lite bättre eller va de bara en engångsgrej? Det återstår att se. Vad tror du? Var med i min omröstning. Svaret skriver du som en vanlig kommentar. Du har chans att vinna ett jenka-tuggummi. Vinnaren lottas ut 1a december. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren





Tiden bara rinner iväg, allt flyter på som vanligt... Brukar tänka på dig när jag åker till jobbet. Alla går runt, helt omedvetna om vad som hänt. Allt bara funkar som vanligt, allt fortsätter. Inget ändras. Eller jo, din plats här hos oss ändrades. Mitt liv ändrades, dina vänners och din familjs liv ändrades. Kan fortfarande inte tro det. Kommer jag aldrig att kunna göra. Ingen kommer kunna förstå det! Men verkligheten kommer ikapp, försöker slå bort den men inte lätt alla gånger. Förr eller senare kommer den att komma ikapp oss. Kommer ihåg en gång för länge sen, tror vi gick i åttan..Lyssnade på en massa musik och du hade en låt som jag hade letat efter så länge och jag var så glad för att du hade den. Kommer du ihåg det? Stefan Andersson - Catch the moon. Tänker alltid på dig när jag hör den..
Kommer du ihåg den gången du inte kom till skolan? Du mådde dåligt redan då, men kunde ALDRIG tänka mig att du skulle göra verklighet av allt. Du var borta hela förmiddagen, svarade inte i telefonen. Kommer ihåg att din syster kom och sa "Vad är det som händer? Vart är Robin?" Den gången kom du tillbaks till oss! Varför gör du inte det nu för? Varför dröjer du så? Varför varför varför?




Look into the future
Look into my eyes and tell me
Everything's all right
Tell me where we're going
I'm so afraid 'cos I don't know what's going on
With my life

But it'll be all right tonight
Will it be all right tonight?
Are we doin' all right in old L.A. tonight?

Sitting by the ocean
Mapping out my plans of action
Baby, they include you
I wish you'd send a message
Maybe I'm just better off not knowing who knew

But it'll be all right tonight
I'm gonna be all right tonight?
Are we doin' all right in old L.A. tonight?

Those summer nights when I look in your eyes
I'm falling to pieces, pieces
Out of my mind
And I'll never know why
I'm falling to pieces, pieces

Who could imagine such a thing could happen to you?
It's gonna be all right in old L.A. tonight

Those summer nights when I look in your eyes
I'm falling to pieces, pieces
Out of my mind
And I'll never know why
I'm falling to pieces, pieces

It's gonna be all right in old L.A. tonight



C.B

AAAAAAAAAAAAAAH! Jag ska på Chris Brown 23e januari....LYCKLIGAST eller vad?







Har 3 biljetter över p.g.a dubbelbokning, nån som är på? :)



Mirabella

Har varit på intervju hos Mirabella idag. Låter väldigt positivt. Hon skulle reservera en plats till mig! Så säg hej till en blivande frisör/makeup-artist! Wohooo! Är lyckligast. Nu måste jag bara prata med mamma, pappa o banken. Sen så!
Hur jävla underbart som helst. LYCKLIG


Hoppas ni har det lika bra som jag idag!!

Pusskram

Nya tapeter

Äntligen har vi fått omtapetserat i våra rum! Nu är det bara vi som ska göra vardagsrummet och köket. Men det gör vi själva! Wohoo!



Före - med dom äckligt röda tapeterna!




Efter - Ser dock lite mörkt ut på bilden, men är nöjd! Slipper dom andra tapeterna


Hade



fortfarande sjuk..

..suck! Men har varit hos farbror doktorn idag. Va en något förvirrad doktor måste jag då säga. Haha, men men. Han trodde att jag hade halsfluss, och inte bakterie utan virusinfektion....SUCK! Så pencillin hjäper inte heller. Fast fick det ändå. Så ska vänta några dagar så om det inte börjar ge med sig så var det tydligen en bakterieinfektion i alla fall.. Så bara att härda ut, va en man och vänta!

Så håller vi på att få omtapetserat i lägenheten nu också, underbart! Fast inte lika underbart att vara hemma när målaren är här...Men men. Ska de bli fint så får man lida pin!? ......eller?
Aja, fint lär de ju bli i alla fall. Nu är Angelicas rum klart och nu är han inne i mitt rum och river tapeter och spacklar, sen ska han sätta upp tapeter i mitt rum imorgon sen äre klart! :) Som vi väntat! Fan väntat i 5 månader på dom där jävla segskåpen..


Så blir det till att leva på te och alvedon ett tag framöver då, can't wait!!! Yummi!

Hade bra alla ni friska människor ute i världen.



sjukast.se

det är jag de. Feber och ont i halsen. Alltid lika trevligt. Sov 21 timmar igår, det va jävligt skönt, och välbehövligt.
Blir nog att gå och hälsa på farbror doktor imorgon, sen vidare till jobbet. För nu får det räcka med sjuklighet hemma. Är så jävla tråkigt och jag saknar jobbet!!

Funderar på om man äntligen ska göra slag i saken och köpa ett par bruna linser? Fast vill ju veta om jag kommer passa i det först. Sen kommer jag ju säkert inte våga sätta in dom heller :P haha. Nej men bruna eller icke bruna? Det är frågan!








Ha det bra!



Första dagen

på nya jobbet idag då. Sjukt kul va de. Packat upp en massa varor i julbutiken, så nu börjar man komma i julstämning. Kanske lite för tidigt men vad gör det. Så imorgon får vi förhoppningsvis öppna butiken! Grymt kul! Wohooo! Det enda jobbiga är att det blir lite långa arbetsdagar, men vad gör de. Hihi!







Kom och hälsa på mig i Stinsens köpcentrum vettja!



Ljus inspiration

Ja, så har man fått jobb då! Hur underbart som helst. Kommer trivas som fisken i vattnet.
Och nu sitter jag här och väntar på att Sebastian ska ringa så vi kan åka och köpa min tvättmaskin. Jojo, nu ska vaskedame ha en egen tvättmaskin! Som jag väntat och längtat.

Sen måste jag städa idag också. Men orkar inte börja. Vill helst bara lägga mig och sova. Trött, som alltid :P
Och sen så ska jag tvätta idag också :D Wohooo! Det blir man inte för trött för. Fast iof så gillar jag ju att städa också. Men men....

Längtar tills imorgon! Ska bli så himla kul! Äntligen tillbaks ute i butik, där trivs jag :)
Måste bara byta tid på intervjun för min skola också. Hoppas det går bra att byta tid. Tills jag har fått mitt schema.

Nej, nu väntar disken som jag ska ta itu med nu. Annars blir de aldrig av.

Ha en trevlig dag
Puss på er

RSS 2.0