Du har ett skönt gung, nästan ramlar när du snurrar, du är för full.

Har varit på balettakademiens uppvisning idag. Anne, Daniel och Therese va ju med. Hur duktiga som helst va dom allihop och nu är jag riktigt sugen på att börja dansa igen. Men man kan inte få allt här i livet.

Och jag har gått och kärat ner mig i denna otroliga låt! Hörde den förut, då tyckte jag den va sådär. Men nuså, nu är jag med igen!! Lä-lä-lä-läckert!

Byz & Headline - Jag vill dansa men inte med dig


Nattinuffsan med sig

AM to PM

Kom hem för ett tag sen. Varit i skolan sen va jag och satte in den nya staven. Gick ganska bra, jag va duktig. Fast hon fick påminna mig att andas några gånger. Sen blev jag lite orolig när hon sa "oj, vad det blöder", men det gick bra. Så nu sitter jag här med bandage och grejer, ser riktigt skadad ut. Haha

Har min första riktiga kund på fredag. Klippning och färgning. Även fast vi börjar med färgning på måndag så ville Allesandro att jag skulle göra det. Känns bra att han ville det i alla fall, måste ju betyda att han tycker att de går ganska bra för mig i alla fall. Har avslutat korkskruvspermanenten idag också. Dock så gick Hellen hem, så förhoppningsvis blir det vätskorna imorgon. Hoppas jag. Sen imorgon ska vi även börja med den orginella permanenten. Skoj skoj!

Fan vad jobbigt att sitta och bära upp detta alltså, i och för sig hade dockan
ganska långt och mycket hår. Men fan så tungt huvudet blev, orkade knappt
bära. Fast jag är ju ganska svag också. Så vad vet jag...

Va även iväg och köpte veckans måltider, och på väg till tunnelbanan så hittade jag denna läckra lilla klick med bajs:

Frolic någon?



Kickflipper

Börjat med korkskruvspermanentning i skolan idag, eller som Hellen säger: Pemmemmellentationen. Jaja, hursom helst. Va kul att få lära sig, dock så har vi bara börjat med uppläggningen. Vätskorna kommer imorgon. Kul att se resultatet.

Och vad har löken mer gjort idag då mån tro? Jo, för jag har köpt mina efterlängtade Chinos som inte satt så bra på kvinnaböskens kropp innan, men nu är det väl helt okej får jag nog lov att tycka!

Ååååh, så läckra!!! Precis som deras ägare: Ung, snärt och läcker!

Nej, jag måste faktiskt börja städa. Fullt med kläder på golvet (som även syns på bilden). Känns som de börjar bli dags att borra upp dom där hängarna snart, haha!

Have fun!

You think you're cool

Kom tillbaks till Stockholm imorse, så blev direkt från tåget till skolan. Kom dock ca 15 minuter försent, men de jobbade jag in på lunchen sen så de va ingen fara. Hade min första felfria klippning idag också. Är ganska nöjd med tanke på att det va första gången jag gjorde just den klippningen. Kanske dags för första levande kunden snart? Alessandro sa att han skulle ta nästa toppning som kom in och ge till mig. Men vet inte om jag är riktigt redo än, fast de visar sig väl när de väl gäller!

Känns tungt med dieten idag, känner mig uppsvälld. Hörs hej! Känns inte som det hjälper. Men bara att härda ut, alla har väl sina svackor antar jag.

Tog en liten profilare för skojs skull, och tammetusan, det har skett förändring!


Åh, jag känner att jag verkligen verkligen vill färga håret! Och inte fylla i utväxten, som jag självklart behöver också, utan vill göra det brunt eller ljusbrunt. Börjar bli lite enformigt med svart nu känner jag. Hej på förändring!

How do i breathe?

Söndag idag och därmed sista dagen i Avesta. Bestämde mig för att ta morgontåget imorgon istället för nu på kvällen. Har varit en lugn och skön långhelg. Va hem till Sara igår, dit kom också Josefin och Sarah. Gjorde lite ansiktsmask, kikade på Robinson och Hundtricket. Va riktigt trevligt!

Snart är 4e veckan avklarad på dieten också. Flytande föda i 4 veckor, inte illa. Men en till vecka ska jag då kämpa mig igenom. Kanske 2 till. Sen får de vara nog, då ska jag börja tugga igen. Haha

Och på onsdag ska jag byta ut min pstav, längtar inte!! Skära upp mig, gräva runt i armen, ta ut den och i med en ny. Skulle helst vilja sövas. Men det går nog inte, hörs hej!



Hade bra!

This is how we party

Har varit i Avesta sen i onsdags kväll. Umgåtts med familjen, med Sarah och Sara. Va på fest igår, kanske inte fullt så läcker. Sen åkte jag hem och kollade på film med mammsen, Robin och Lasse.

Nyss varit ner på stan och köpt diverse trevliga saker. Och ikväll blire lite spa-kväll med Sarorna! Hur nice som helst!!




Läckert på dig!

I'm a big big girl...

... Men förhoppningsvis inte så länge till! På 3 veckor med Xtravaganzan så har jag gått ner 6kg och minskat 10cm i midjan!! Helt fantastiskt underbart. Så nu sitter jag här med mitt gurkvatten och njuter, lyssnar på musik!

Och tänka sig att jag alltid ska bli så fruktulöst läcker på alla bilder!
Det är inte klokt!


Everything happens for a reason

Ville bara meddela att jag lever efter skräckfärden till Norge! Flygningen gick ganska bra och va snabbt avklarad. De va skönt. Simon mötte upp vid flygplatsen sen åkte vi vidare till Dal, där han bor. Lördagen spenderade vi i Oslo, gick runt hela dagen och tittade i affärer, slottet, hamnen och nått gammalt slott. Det var hur härligt som helst. Oslo är verkligen en fin stad!

Baksidan av det gamla slottet


Simon försökte ta sig in på det sättet, själv tyckte jag att de va bättre att gå in
genom porten.

Sen lite senare på kvällen så skulle vi ta oss tillbaks till tåget, och vad ser vi inte då om en tvättäkta sprutnarkoman! Fyfan vad vidrigt det va. Han bara stod och hängde, hade sprutan i handen och massa blod på skjortan.

Äcklig typ de där. Livrädd vart man också!

Sen på söndagen så va de dags för hemfärd. Åkte in lite tidigare för att hinna kolla lite på syttende mai! Hur mycket folk som helst och vilken underbar stämning det var. Och att det var kanonfint väder gjorde det ju knappast sämre. Älskar folkfester. Alla är så glada!

Kanske inte är så bra kvalité på bilden, men ni ser ju själva,
helt smockat med folk hela gatan ner!

Och vid hamnen!

Har en massa mer bilder som jag skulle kunna lägga upp, men de får bli på bdb eller nåt.
Ha det bra,

Jag vet du vill ha mig

För de är ingen vanlig dag, för det är Elins födelsedag! Tjohej, ett år äldre och inte känner jag mig klokare för det inte. Men tack alla underbara vänner för gratulationerna! <3

Nu sitter jag här, skulle behöva packa. Åker ju till Nurge imöra! Ska flyga, huh. Jag kommer dö! Aja, de går nog bra, hoppas jag. Men de känns inte bra. Har i alla fall tvättat lite, alltid något. Ska försöka att packa lite smart denna gång också, men jag misslyckas alltid med det. Haha. Kanske inte är meningen att en sån som jag ska ha lite packning.

Klippte skägg med kam och sax i skolan. Va intressant! Få se bara när man får klippa ett riktigt skägg. Kanske får vänta tills tossefar kommer på julafton? Då blire kam och sax på honom.




Hoppas att jag skriver fler blogginlägg efter detta!
Om inte, de va kul att lära känna er alla.

Puss

Svennebanan

Tjohej farbror frej! Är precis hemkommen från skolan. Lärt mig att klippa med kniv idag, intressant vill jag lova. Får se vad det blir för kul imorgon att lära sig.

Och om några timmar ska jag iväg och träna, äntligen! Har fan längtat. Men jobbigt att mina tjockismöten är på måndagar när min dans är. Men men! Fast ska höra om jag på nåt sätt kan byta tid på mötena. Skulle vara guld! Spätte-marit kroppen, here i come!


Annars så hade ju inte mammsen fångat in den största getingen!

Ett tips, kolla Vesas blogg!

You're always on the road

Så har jag spenderat min helg i Avesta. Har faktiskt varit riktigt skönt att komma bort från storstan och till lite lugnare ställe. Är när man kommer hit som man märker hur stressigt allt är där borta i Stockholm. När man är där så är man ju i tempot hela tiden. Men men, i fredags när jag kom så umgicks jag lite med mammsen, klippte Robin lite sen åkte jag och hämtade Daniel och My vid stationen. Körde även hem papi lite senare på natten.

Upp tidigt på lördag morgon, eller tidigt och tidigt, 9.40 närmare bestämt. Så släpade jag mig upp ur den alldels för sköna sängen, åkte och hämtade Vesa sen körde vi raka vägen i gamla bettan till Borlänge. Mycket trevligt!! Satt och stirrade i hennes tallrik när hon åt kebabtallrik på bästa matpalatset. Jobbigt, men klarade det. Sen va jag även vääääldigt duktig att hålla i pengarna kan tyckas. Köpte bara en lotion, puder och en bjällra. Bjällran kommer jag alltid ha med mig i väskan kan jag ju säga!

Käraste kupolen!

Sen på kvällen va jag fyllechaffis till pappa och hans vänner. 2 bilar dit, men sen ville Dala dricka öl så jag skulle åka 2 gånger fram och tillbaks till Hedemora. Så när jag väl kommer dit så kommer Lasse på den briljanta idén att "vi kan ju tränga in oss allihop, de får plats". Sagt och gjort så pressade 8 stycken fullvuxna karlar in i bilen, och då menar jag fullvuxna! Men det gick bra, jag hade ju min plats ifred i alla fall. Haha!

Och idag har det varit kalastime med släkten, trevligt! Sen på kvällskvisten åkte jag hem till Carro där även Sarah och Sara var. Mycket mycket trevligt! Önskar man skulle vara här en vecka till. Men om 3 helger återvänder jag igen! Tjohej!

Nej, nu hörsker jag inte skriva mer.
Nattinuffs

Min första videoblogg!

Vad tycker ni? Har verkligen lagt ner min själ i detta inlägg, hoppas ni gillar vad ni ser.




Nattinuffs

Touch and go

Tar en paus i mitt packande. Ska ju till Afvesta imorgon! Underbart ska de bli. Så kommer bror och My hem också. Kommer bli kul.

Klippte på dockorna för första gången idag. Skulle klippa uniform-klippning. Lite svårt, men kanske lika bra att börja med det svåraste. Har även klippt mig 2 gånger i fingret, men det får man ta. Hade även min första kund idag, dock så va det bara en rakning. Så inge svårt, men ändå. De va en livs levande människa som även betalade. Det va hur kul som helst. Och imorgon har vi kunder hela dagen, spännande!

Känner att jag skulle behöva gå på massage också. Är hur stel som helst i nacken och axlarna, inte bra. Och skönt är de inte heller.


Hittade en gammal goding! Ge mig mer sommar




What the hell are you waiting for?

Nyss hemkommen från skolan. Har fått alla grejer nu, underbart. Så va de meningen att jag skulle åka och träna efter skolan, men så hade jag ju glömt hänglåset så va tvungen att åka hem och hämta det. Men på vägen hem blev jag helt slut efter att ha släpat hem alla frisörgrejer + 5 huvuden. Vet inte om det kanske är dieten som tar lite ork från mig. Tror nästan det. Så får se om jag åker iväg senare eller imorgon efter skolan. Har varit hur kul som helst idag med, Alessandro fick tjata på mig för att jag skulle gå hem. Har börjat med föning, kände mig ganska så handikappad i början, men det gick bra. Sen är det ju inte var dag man tvättar håret och fönar jesus.

Jag och mitt huvud som jag har döpt till Jesus!


Haaaade bra

Watch out

Varit lite duktig idag tycker jag. Först har jag pluggat lite sen har jag rensat ut hela min byrå. Eller inte rensat så mycket men slängt ut alla kläder och gjort lite ordning i lådorna. Va på lite städhumör, så då fick byrån bli mitt offer.

Har nyss setat och laddat upp massa gamla goda bilder på bilddagboken. Lite man saknar tider som varit! Saknar allt! Saknar människorna, åh underbara ni <3


Kommer du ihåg hur bra vi mådde den kvällen och hur glada vi var?
Ta mig dit igen!!! Ååååh

Nej, nu börjar de bli dags att sova, hade

Fire burning

Kom hem från skolan för ett tag sen, gjorde en värmande hårinpackning på Hellen. Så tränade jag samtidigt inför appliceringen när det kommer till färgning. Hur kul som helst. Ville inte gå hem! Men ny dag imorgon. Ska bli så kul att få börja med herrklippning på måndag. Och första kunderna redan på fredagen. Spännande och läskigt. Men det ska nog gå bra. Så finns det nån herre där ute som vill ha en elevklippning för endast 45 riksdaler, kika in vettja!


Ett läckert inlägg

Första veckan med xtravaganza avslutad och ännu en påbörjad. Känner mig hur motiverad som helst då jag redan märkt skillnad. 5 cm hittils har jag minskat!! Helt fucking underbart. Är faktiskt ganska stolt över mig själv som har motstått alla gottigheter trots mitt fruktansvärda sug som kommit ibland. Och nu sitter jag här med mitt gurkvatten, gott! Men lite jobbigt att jag inte får knapra på gurkskivorna sen. Men det går bra!

Så blev det ju inte bättre av att denna tallrik stod på bordet inne i salongen
när jag kom imorse. Inte ens en liten jordgubbe får slinka ner.

Börjat med frisör idag också. Det kommer bli hur kul som helst känner jag. Så denna vecka ska vi lära oss att tvätta hår och föna sen går vi över till herrklippning som vi ska hålla på med fram tills juni. Niiiice!

Hade en trevlig valborg också. Simon kom och hälsade på, sen va vi ut och träffade massa Ålsta människor som man inte sett på år och dar. Det va mycket trevligt! Sen i lördags så va vi hem till Annelie och körde lite charader och hade det allmänt trevligt och kul. Och i söndags jobbade jag sista dagen på Pigga Barn, lite tråkigt, men kommer samtidigt bli skönt med lite mer ledigt. Behövs!!

Nej, nu börjar det bli dags att nuffsa känner jag. Men först ska jag göra ansiktsmask och läsa på lite inför imorgon. Så jag får lite lyx i alla fall.

Nattinuffs med sig

RSS 2.0