Let the music play

Idag smäller det! Åker till Örebro. Som jag har längtat. Bara packningen kvar, som jag förutspådde redan igår kväll. Men det går snabbt att packa. Har ju förberett med en liten lista så att jag inte ska glömma massa viktiga saker i sista stunden! Toss toss toss

Nej, nu vet jag inte vad jag mer ska dela med mig av förutom att jag ska packa NU!

Hörs hej,

Åh Elin kom till mama, utan dig är jag halv

Vet inte varför jag uppdaterar nu igen.. Men har inte så mycket annat för mig. Borde kanske gå och packa, eftersom att jag åker till Örebro imorgon och till bästa Vesa!! Men det gör man ju såklart inte. Utan det spar man till sista stund så att man får stressa ihjäl sig sen.

Hoppas att ML ringer imorgon också. Då ska vi beställa varor från Victorias secret!!! Har hittat en bodylotion som doftar...... Ja den luktar så gott så det går inte ens att beskriva. Och alla vet väl hur galen jag är i dofter? ;) Och denna slår ALLT! Så då kan ni tänka er vilken doft! Man blir helt beroende, går inte att sluta lukta, och det bästa av allt. Den sitter hela dagen! Perfekt

Love it!

ROBIN




Ett år... idag. Fortfarande lika overkligt nu som det var då. Förstår fortfarande inte.. Kommer nog aldrig förstå att du verkligen är borta! Den alltid lika glada Robin, han som fick alla att skratta!
Minns alla gånger då jag skrattat så jag gråtit tillsammans med dig.

Kommer du ihåg när jag och Erik var hemma hos dig när du bodde i Krylbo? Med din hängmatta i taket som du brukade sova i. Eller kommer du ihåg den dagen då vi satt vid avestavallen i åttan eller nian, och du visade massa roliga tecken som man kunde göra med mobilen?
Jag kommer ihåg när jag nyss hade fyllt 15 år, och hade köpt min otroligt snabba moped. Fick åka hemifrån över en timme innan jag egentligen skulle behöva för att jag skulle hinna ända hem till dig för att åka med dig och Erik till skolan. Haha, ni tyckte att jag var så seg och fick åka jättesakta för att jag skulle hinna med. Sen ville ni inte göra mig sällskap nån mer gång. Förutom om jag åkte bakpå Erik såklart!
Eller minns du den gången då du, jag, Erik och Madde sov hemma hos Eriks mamma?
Kommer ihåg att du spelade in en msn signal som Erik hade på sin dator, -blääääh- lät det. Det där ljudet som du brukade göra. Eller när du härmade Robert Gustavsson från Grogg....
Vilka minnen jag har med dig Robin!
Skulle kunna skriva hur mycket som helst.

Jag förstår inte bara varför!? VARFÖR!? Vill inte ens tänka på hur dåligt du mådde, hur du kände dig..
Mina tankar går till din familj idag. Jag har tänt ljus i hela lägenheten för dig!
Hoppas du har det bättre där du är nu.

Jag saknar dig!!








See you on the other side




Videoblogg

Ja, mina kära kära läsare! Jag har nu tagit tillfället i akt och gjort en utav mina älskade videobloggar nu på morgonen. I detta inlägg så berättar jag lite snabbt för er om min audition till Idol samt ger er ett smakprov på min audition. Hoppas ni gillar det!


Lämna gärna tips på vad jag kan behöva träna mer på, ska söka nästa år igen!


Nu ska jag till salongen, tjingeling på er.

Karma

Bääästa, nu pratar jag med älskade Carolina-den-fina! Lite hon vill koka ägg, men inte har nån äggkokare. Toss toss toss!


Ibland är det väldigt roliga människor på tunnelbanan:

Hon brukar gå omkring och skrika om helvetet och satan på tunnelbanan, inte konstigt att hon är så hes...
Se även vilken läcker blick hon ger mig i slutet ;)

Talking beaver on the highway


Hahahahahahahahahaha!!

Happy boys and happy girls

Sitter här på kvällskvisten och lyssnar på gamla goda Aqua. Haha, det va längesen det.
Borde egentligen packa, åker ju till Avesta imorgon. Längtar hur mycket som helst! Ska bli så grymt kul!
Är riktigt taggad, blir 2-dagars också, nice!

Har varit på salongen hela veckan. Riktigt kul. Haft många kunder!


Kan knappt bärga mig tills den kommer på bio!!!


Nej, nu måste jag packa klart sen sova!!!

Nattinuffs med sig,

Flightless bird

Jaha, så var det onsdag då. Blir butiken hela dagen imorgon, 10-20... Orkar inte! Men men. Är bara bita ihop och se glad ut!

Ikväll blir det Idol igen. Äntligen har det börjat. Älskar audition! Haha, sånna jävla människor det finns alltså.
Som denna läckra skapelse från Sydafrikas Idol-uttagning:

"Wazza, wazza, wazza..."

Vet inte hur många gånger som jag kollat på klippet, och skrattar lika mycket varje gång.
"reeeeemix", hahahah!

Jaja, nu ska jag städa och vänta på att tvätten ska bli klar så den kan hängas sen blire som sagt Idol för hela slanten! Wohooo!!

Even if the sky is falling down

Nuså. Jag håller vad jag lovar till alla mina trogna läsare! Uppdaterar idag som jag skrev i tidigare inlägg. Och nu vet jag att alla hemma tjoar och hejar av lycka för min uppdatering. Nåja, nu till det viktigaste: Vad jag har gjort idag!!

Har varit på salongen och läckrat mig. Klippt en massa! Speciellt en massa barn, sötaste! Känns roligt att jag börjar bli uppbokad varje dag nu. Och sen har jag fått mig en asbra affärsidé tills när jag ska starta eget. Har redan börjat planera. Nog för att det är några år kvar, men man kan aldrig planera för mycket ;)

Godaste dofterna!

Har även färgat håret idag, blev rätt läckert! Fast förväntade jag mig att det skulle bli annat? Nej! Hoho.
Skönt att få bort alla ljusa ställen och få en lite mer jämn färg på skallen. Fast ska nog lägga i lite slingor sen. Får se hur jag gör. Eller så är jag nog lite mörkare nu till hösten och vintern och gör slingorna till våren. Jaja, får se som sagt.

Nu ska jag hänga tvätt!

Let me sign

Vet att det va evigheter sen som jag uppdaterade. Så slänger in denna underbara låt sålänge, kanske uppdaterar imorgon. Känns som att det är dags för en videoblogg snart..


Twilight <3

RSS 2.0