Från och med du

Ja, till och med jag har fastnat för den låten. Dock lite väl mycket senare än alla andra. Men bättre sent än aldrig ;)
Nu sitter jag här i vår skönaste soffa med en skål morötter och en kopp te, och älsklingen ligger och pluggar.

Nyttigt och gott :)

Blir nog en vända hem till Avesta snart framöver också. Måste säga hej då till lillebror, som kommit in på universitetet i Luleå och flyttar innan 16e augusti. Och sen måste jag ju även ta avsked av den gudomliga skönheten, Carolina Dellen aka Vesa :Ö Kommer bli tomt. Känns som att alla åker iväg till olika kontinenter här i världen.

Snart ska vi köpa diskmaskin också. Kan knappt bärga mig. Ska bli så skönt att slippa diska för hand. Blir så torr om händerna av allt diskmedel. Och så slipper man ju slösa så mycket onödig tid på en massa disk :)

Ja, det var nog allt för nu.
Eller.....detta klipp kan jag nog allt slänga med.
Hahahah, roligaste ever!!



Nattinuffs, hörs heeej!!

Fallen leaves

Nu är det bara 3 veckor sen sist jag bloggade. Inte illa, inte illa! Har fullt upp med jobbet och att försöka överleva denna otroligt varma sommar. Jag tror nog inte att jag är skapt för värme. Längtar till hösten. Kan man mysa inne med filtar, levande ljus, en kopp te... Varma mysiga kläder kan man ha också. Inte för att man ska klaga egentligen, men ibland får man göra det med :)

Är så varmt så att älsklingen och jag har fått flyttat sovrummet från sovrummet till den "lilla avskilda" delen i vardagsrummet. Då slipper man både morgonsolen och våra otroligt högljudda grannar, kan inte bli bättre alltså.

Så här sover vi alltså nu. Tillsvidare....


Om ca 4 veckor har jag semester också. Då bär det av mot stugan i Gagnef. Bara ta det lugnt och koppla av. Ska bli riktigt skönt. Va längesen jag va dit också. Alltid lika mysigt att vara där.

Sommarens stuga <3

Går toppenbra på jobbet också! Känner varje dag att jag verkligen har valt rätt yrke!! Vet att jag har skrivit det förut, men tåls att skrivas igen :P Måste ju samtidigt passa på att tipsa om Redkens helt otroliga hårvårdsserie. MUMS för håret. Hade en säljtävling på jobbet. Lyckades kamma hem 3 st produkter, sen köpte jag med en av bara farten ;)

Schampo och inpackning - Real Control. För torrt och behandlat hår. Jag blev alldeles förvånad av resultatet, hur det kan göra sån skillnad. Kom ihåg att alltid avsluta en inpackning med balsam :)
Anti-snap - Extreme. En leave-in lotion för att reparera skadade toppar och förhindra hårstrået från att brytas. Ett plus är att den även har värmeskydd.
Iron silk - 07. Värmeskyddsspray. Superbra vid användning av plattång el. locktång.
Det enda minuset med dessa produkter är priset. Fast å andra sidan så är det totalt värt varenda krona!! Vilken liten smygreklam det här blev då ;) Jaja, nästa gång ni är på Marieberg - Örebro, kom in till mig och shoppa loss vettja ;) Hihi


Nej, nu blir det nog att krypa ner i sängen och nuffsa.
Ha en fortsatt trevlig kväll,


RSS 2.0