Can’t go a minute without your love

Nu va det ju ett tag sen igen som jag bloggade. SKÄMMES! Det har gått så lång tid nu sen sist att jag inte orkar ta upp det som hänt emellan. Så jag skriver inlägget som att jag bloggade senast igår ;)

Midsommar igår. Var hemma hos David och grillade och drack. Mycket trevligt var det. Så idag har jag varit lite seg.
Har ju även ändrat hårfärg. Har lagt i en massa ljusa slingor så nu är jag lite ljushårig. Trivs faktiskt väldigt bra som det. Va ju ett tag sen som jag var ljus.

Så nu blir det till att köra ciment thermiquen från Kerra för att reparera håret som blev lite slitet. Bästa produkten!

Jobbet går också bra. Känner verkligen att jag har valt rätt yrke för varje dag som går. Sen att man har världens underbaraste kollegor och salong gör ju inte saken sämre! Och jag känner att under denna korta tid som jag hunnit vara på Nikita Hair så har jag utvecklats så otroligt mycket. Och än har jag dessutom ännu mer att ge!

Från ett ämne till ett annat så skulle det inte vara helt fel att flytta ifrån Varberga. Börjar bli riktigt trött på våra grannar och på det här området. Håller på att kolla lägenheter för fullt, men svårt att hitta någon bra. Förhoppningsvis blir det flytt till hösten i alla fall! Wohoooo!

Och imorgon ska jag och älskling iväg och beställa ringar. Äntligen! Är man fattig så får man minsann spara ihop pengar när man ska köpa något. Och nu är den stunden inne :D Underbart!

Nej, nu ska jag läsa lite aftis och mysa ner mig i soffan med kärleken!
Hade bra

RSS 2.0