4,66km..

..så lång var dagens powerwalk :) Nöjd med det! Nästa vecka ska jag ta tag i gymmet också. Att verkligen gå dit, betalar ju trots allt för ett gymkort så varför inte använda det?

Tänkte passa på att även tipsa om denna underbara sak, som du har telefonen i som sitter på armen. Perfekt när man inte har fickor på träningskläderna och ändå vill lyssna på musik. Sen finns det ett litet fack med plats för nyckel också. Annars kan ju en jobbig nyckelknippa förstöra ganska mycket om man ska ut och gå.


Har även träningsappen igång här. Älskar den appen!!

Nåja. Vad har jag mer gjort idag då? Inte mycket, fast borde göra massor. Till helgen flyttar min älskade lillebror hem till oss ett tag. Han har kommit in på universitetet, men pga bostadsbristen så finns det inga studentlägenheter att få tag på. Så då kommer älskade syster som en räddande ängel till stackarn :)
Nej, men det ska faktiskt bli riktigt riktigt kul att han kommer och bor hos oss! Så får vi se hur länge han blir kvar. Känns skönt att han kommer till Örebro i alla fall!

Och på tal om inflytt så har ju jag och Fredrik flyttat till världens finaste och underbaraste lägenhet!
Tänkte slänga upp en liten bildbomb på köket så länge, så kommer det mer bilder sen när jag orkar ta :)










Ser ni Olle bakom gardinen också?

Utgången till uteplatsen ifrån vardagsrummet. Fick tyvärr inte lägga upp bilderna jag tagit på vardagsrummet för Fredrik.. Han är nämligen med på bilderna och det gillas inte! :P


En liten bild på hallen också. Det ska till mer inredningsdetaljer, men har inte kommit på vad än. Några lycktor tror jag. Men såhär ser den ut "oinredd" i alla fall. Dörr till badrum till höger och stora garderober till höger. Samt katten Olle igen :)

Kommer lägg upp lite fler bilder senare. Nu ska jag dricka lite kaffe och se på SATC!

Long time, no see

Jahapp! Då var det ungefär ett halvår sen som jag bloggade sist. Good girl!!
Nej, men har inte haft orken eller inspirationen till att blogga. Men nu kanske det vänder?

Hur som haver så har det hänt en massa!! Har flyttat, blivit befodrad på jobbet, kommit mer till rätta med livet i största allmänhet. Förutom en sak då som jag såg att mitt sista inlägg handlade om, nämligen LCHF. Vet inte om jag ska skratta eller gråta när jag nu skriver att det inte har gått sååå himla bra med den dieten.....Heller!! Som så många gånger förr. Okej, största orsaken till att jag faktiskt la LCHFn på isen ett "litet" tag var för att jag fick nån form av utslag på magen osv. Läkaren visste inte heller va det var. Och när jag slutade med LCHF så försvann även utslagen. Synd, för min kropp mådde jättebra av dieten förövrigt!

Men men! Nya tag nu. Nu har jag bestämt mig för att skita totalt i alla dessa dieter hit och dit. Är ändå inget jag kommer hålla på i längden i alla fall. Har ju försökt i typ.....Hela mitt liv!? Nej, nu ska jag mer eller mindre äta efter kostcirkeln. Mer sallad, nyttigare alternativ till pasta, ris etc. och framförallt mindre portioner, kombinerat med träning. Kommer börja med 3ggr/vecka. Så att jag kommer in i ett träningsmönster först och främst. Men detta blir en bra start kan jag tycka! Körde en powerwalk igår på 5km, saaaatan vilken dålig kondis jag har! Har laddat ner en app till telefonen så man kan se hur långt man går, hur många minuter det tar att gå/springa per km och har man hörlurar så är det en röst som säger hur långt man gått och vilken tid man hamnar på, känns verkligen peppande!! Har ni inte den appen, ladda ner den. Endomondo heter den :) Har man vänner som också har den så kan man tävla lite mot varandra!

Och nu, inlägget till ära, så har jag lagt till en ny kategori här på bloggen: Träning & kost
Ska försöka vara duktig nu att sköta detta rätt. Blev så sjuuuuukt taggad också när jag såg min finaste vän Carolina "mama" Dellen. Hon har tränat stenhårt nu i flera veckor och varit jätteduktig med maten, och vilken skillnad!! Vilken kämpe <3


I brist på "träningsbilder" för tillfället så slänger jag in en bild på Mr. Tabby som är vår jourhemskatt som vi tar om hand om tills han får en egen familj:




RSS 2.0