Unusual you

Har varit en hård vecka, eller har bara gått halva, men ändå. Har öppnat en ny butik i Skrapan med skolan, så har varit fullt ståhej!

I söndags så kom Simon och hälsade på innan han skulle bege sig av mot urskogarna i norr. Sen i måndags var det en massa slit i butiken, sen gick jag, Fredrik, Niclas och Fredriks klassis på förhandsvisningen på nya Beck filmen. Den va bra! Och kul att få gå på en förhandsvisning också, tack Uhret!! :) Sen igår va det fullt ståhej i butiken, idag med för den delen. Men sen fick jag träffa läckrasteskapelsen.se/carolinad. Huur trevligt som helst, även fast det inte var en sån lång stund.

Så imorgon blir det fullt drag igen, ojojoj. Sen på kvällisen så ska jag möta upp bästa Sarah som ska slå följe med mig hem för att på fredag få sig en omgång ny frisyr och hårfärg! Spännande!! Och kul!!!
Sen har jag hela helgen att se fram emot med massa party tillsammans med mina underbara i bästa Socken.


En liten del av butiken, massa goooooda dofter. Det gillar jag!

The way that booty movin'

Fortfarande feber och förkyld... Suck. Är rastlös, vill göra något, men orken finns inte. Kanske imorgon.
Har bara legat i soffan nästan hela dagen, kollat på tv, läst älskade boken. Har setat vid datorn lite också, det orkar man nog alltid. Hehe. Har nu även en hel vattenmelon hemma, mmmm! Bästa någonsin. Fast börjar bli lite deprimerande att säsongen för vattenmelon snart är över. Men men..

Sen måste jag bara dela med mig till er, bästa Brad Doggett!! Hans röst, åååhåhååå, helt otrolig!! Ja ni kan ju höra själva:

Brad Doggett - Wonderwall



Och kanske den bästa han gjort, Lollipop!! Gaaaah



Och Sweetest girl... Ujujuj!!

Svårt att inte lägga in alla... Men jag måste ju behärska mig nånstans!

How long have you been 17?

Kul att man blivit sjuk då.. Trodde ju att det var på väg förra veckan, men sen blev det bättre till helgen, och nu har det slagit ut. Känns inte så kul, speciellt inte just nu när vi har praktik. Men kämpade mig upp imorse och åkte in till skolan ändå. Men sen fick jag inte vara kvar längre än en timme, så sen var det bara att pallra sig hem igen. Typiskt. Men lite jag var kämparnas konung ändå kan jag tycka!

Så dagen har spenderats i sängen tillsammans med min underbara bok. Men har redan läst ut halva så nu fick jag behärska mig lite, så jag har något ikväll också. Sen blir det till att köpa tredje boken imorgon!

Åååh. bästa!
 

Everything you say will show me the way

Så var sommarlovet slut nu då. Och jag som skulle börjat skolan idag, men icke. Alessandro hade virrat bort datumet, så tydligen börjar jag imorgon istället. Men men, ganska skönt ändå. Har städat mitt rum hela dagen, möblerat om och tvättat. Så denna lediga dag behövdes verkligen. Känns skönt att ha möblerat om, nåt som är nytt i vardagen. Blev faktiskt rätt bra också, känns lite större. Kommer bli skönt att äntligen få lägga sig i sängen sen, och läsa underbara boken! Men har 2 maskiner kvar att tvätta, sen så!

Men har ändå varit en bra dag idag. När jag kom till skolan så berättade Alessandro att han ville ha mig som en anställd på salongen under min praktik. Så jag och Shani kommer att ha hand om salongen på rådmansgatan, sen en gång i veckan kommer jag även få jobba i deras nyöppnade salong/butik som make up artist. Känns hur bra som helst, känns hur bra som helst  att han litar på mig och har märkt hur mycket jag verkligen vill det här. Ska även få ta hand om lite annat som tillhör salongen, så jag blir mer insatt hur det är att starta eget sen. KANON!!


Såhär kort blev mitt hår föressten.. Men som tur är så växer det ut igen,
så nu är det bara tålamod som gäller! Hörs hej!

Hade bra,

Sexy bitch

Idag har jag gjort det mest otänkbara, eller i alla fall mest otänkbara för mig. Jag har klippt av mig mitt hår!!! Eller 7 cm i alla fall. Herregud vad kort det är. Men vet att det var gaaanska så välbehövligt. Känns skönt att allt slitet är borta nu i alla fall, och fick även en supersnygg uppklippning. Så är supernöjd med allt förutom längden, men det växer ju ut..... Tillslut!

Idag har jag varit på staden med Josefin, Ankan, Sarah och Lisa. Käkade lite glass och hade det nice. Sen hem till fattigjonen och fixade Ankans hår, sen ner på stan. Köpte lite trevliga saker och hyrde "I taket lyser stjärnorna" som vi såg hemma hos Sarah och Lisen. Vilken sooorglig film, men hur bra som helst.

Beställde lite läckra saker igår också, bland annat den läckra "bad hair day" mössan från nelly.com och min älskade, underbara hårparfym. Alltså dofter i mitt hjärta!
Bad 7 Hairday SEK 69, Rut m.fl. - NELLY.COM
Den läckra mössan

Nej, nu ska jag sova om jag ska orka med bilfärden imorgon.

Nattinuffs med sig,

Videoinlägg

Nu va det på tooook för länge sen som jag tossade till det med ett videoinlägg. Men här kommer ett i alla fall.
Luta er tillbaks, se och njut!



Hurtful

Nu va det ju ett bra tag sen jag uppdaterade bloggen kan tyckas. Men har inte orkat. Men nuså. Har lov nu, vilket är hur härligt som helst. Dock kunde vädret vara lite bättre så att mina ben kan bli lite bruna, just nu är de kritvita. Hoho.

Helgen har varit rolig. Fest i fredags hos Johanna sen Kingen, och igår blev det en myskväll hos Josefin med grekisk sallad, film och smått och gott. Godaste.se

Godaste salladen någonsin!

En vecka kvar på lovet då. Suck. Vill vara ledig längre.. Men men. Man kan ju inte få allt här i världen heller.
Och imorgon blir det till att få ordning på Carros lugg. Hoppas det blir bra, hihi.

Nej, nu ska jag nog jäsa lite.

RSS 2.0